Aquamarijn Corcol

39,95

Corcol verstevigt de ondergrond en voorkomt de indringing van vuil en vocht.

SKU: aquamarijn-corcol Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Aquamarijn Corcol is een uniek mengsel van herwinbare natuurlijke oliën. Corcol impregneert, voedt en beschermt. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen. Omdat Corcol de poriën volledig vult en zich bindt aan de celstructuur volstaat één behandeling. Corcol verstevigt de ondergrond en voorkomt de indringing van vuil en vocht. Een met CORCOL behandeld oppervlak blijft ademend en antistatisch en verkrijgt een matte uitstraling.

– Veredelt.

– Verduurzaamt.

– Beschermt o.a. parket- en plankenvloeren, (tuin-) meubelen, buitenparket en werkbladen op natuurlijke wijze.

– Corcol is volledig natuurlijk, oplosmiddelvrij en watervrij. Eén behandeling is genoeg.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Tips van de professional

De Aquamarijn Corcol de olie in de vloerpoetsen met blauwe pad en de vloer droogpoetsen met gebruikte theedoeken voor een perfect resultaat

LET OP: na het uitpoetsen moet de vloer in zijn geheel een zijdeglans hebben. Als er nog matte plekke op de vloer zijn adviseren wij u terug de vloer op te gaan en de matte plekken even opnieuw in de olie zetten en de vloer weer in zijn geheel droogpoetsen

Werkwijze

Ondergrond:
Het hout dient egaal geschuurd te zijn (laatste schuurgang met mono schijfmachine: korrel 120; multi schijfmachine: korrel 80) en verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Verdunnnen:
Het product beter niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig kan worden beïnvloed. Uitsluitend bij toepassing op zeer harde, weinig zuigende houtsoorten en op bamboe tot maximaal 10% Linotyn toevoegen.
Gereedschap:
Kan o.a. worden aangebracht met een pad, taskitrekker, spons, doek, roller, kwast of spaan. Gebruik voor het inwrijven en droogwrijven bij voorkeur een boenmachine, maar kan ook handmatig worden aangebracht. Gereedschap kan worden gereinigd met Linotyn.
Toepassing:
Verpakking goed schudden. Mag geen film op het hout vormen. Een behandeld oppervlak tot slot altijd met schone, droge doeken krachtig en volledig droogwrijven. Corcol kan worden aangekleurd met Aquamarijn Kleurpigment voor olie. Ook bij aanbrengen van gekleurde Corcol volstaat één behandeling. Aquamarijn Corcol is ook prima geschikt voor toepassing als “hotoil” of in een oliestraat.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aquamarijn Corcol” te beoordelen