Aquamarijn Revol Onderhoudsolie

34,95

Een sterk impregnerende, houtvoedende olie die zowel een onderhoudsmiddel is en als basisbehandeling kan worden gebruikt.

SKU: aquamarijn-revol-onderhoudsolie Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Aquamarijn Revol is een sterk impregnerende, houtvoedende, sneldrogende olie met dezelfde samenstelling als Aquamarijn Corcol, maar dunner ingesteld en daardoor makkelijker handmatig te verwerken.

Geschikt voor zowel de eerste behandeling als voor het onderhoud van geoliede oppervlakken.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_aquamarijn

Tips van de professional

Vooraf gaand aan het gebruik van de Aquamarijn Revol onderhoudsolie eerst de vloer reinigen met de Aquamarijn Clien-S. Voor het reinigen een groene pad gebruiken de vloer vervolgens een dag laten drogen zodat al het vocht uit de vloer kan trekken. Dan de vloer in de onderhoudsolie zetten met een rode pad en vervolgens de vloer droog poetsen met gebruikte theedoeken. na t uitpoetsen moet de vloer in zijn geheel een zijdeglans hebben en als je er nogmaals met een doek overheen gaat moet de doek schoon blijven.

LET OP: als de vloer na t uitpoesten nog matte plekken heeft betekend dat dat die plekken niet voldoende olie bevatten dus zal daar ruimte zijn voor vervuiling. als u nog matte plekken ziet raden wij aan om terug te vloer op te lopen de matte plekken opnieuw te behandelen met de Revol onderhoudsolie en de ruimte in zijn geheel opnieuw uit te poetsen

Werkwijze

Kan worden aangekleurd met Aquamarijn Kleurpigment voor olie.
Revol altijd ZEER DUN AANBRENGEN en ZEER GOED DROOGWRIJVEN. Mag geen film op het hout vormen.
1e behandeling
Verpakking opschudden. Aanbrengen volgens de toepasselijke Aquamarijn werkwijzer. Op sterk zuigende oppervlakken de behandeling zo nodig herhalen. Reken op ca. 20 m 2 per liter totaal.
Onderhoudsbehandeling
Bij het opfrissen van een vloer is 1 liter in de regel voldoende voor ca. 80 m 2 . Als het oppervlak is aangesleten is mogelijk wat meer Revol nodig; verkeert het oppervlak in goede staat, dan is veel minder Revol nodig.
– Bij kleinere oppervlakken wat Revol op de vloer of op een doek sprenkelen, inwrijven en daarna met katoenen doeken droogwrijven.
– Bij grotere oppervlakken kan Revol ook eenvoudig en met weinig inspanning worden aangebracht met een vloerwisser. Daarna aan de wisser een schone katoenen doek bevestigen en het oppervlak krachtig en volledig droogwrijven.
– Bij zeer grote oppervlakken is het makkelijk Revol in te wrijven met een boenmachine met dunne blauwe pad en daarna het oppervlak droog te wrijven met een dikke witte pad en katoenen doeken.

Verbruik

1e behandeling: ca 20 m 2 /l.  Voor het onderhoud: ca 80 m 2 /l.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aquamarijn Revol Onderhoudsolie” te beoordelen