Bona Freshen Up

13,45

Bona Freshen Up is een kant-en-klaar watergedragen onderhoudsproduct, speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van de meeste (voor)gelakte houten vloeren in zowel openbare gebouwen als in woningen.

  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van gelakte houten vloeren. Het doet een gekrast en dof oppervlak herleven door het een nieuw gelakt uiterlijk te geven en het biedt een voortdurende bescherming tegen slijtage. Vloeren die hiermee behandeld zijn, kunnen zonder kaal schuren worden overgelakt.

  •  speciaal ontwikkeld voor gelakte houten vloeren
  •  geschikt voor zowel woningen als openbare gebouwen
  •  op polyurethaanbasis; geeft goede bescherming
  •  bevat geen was
  •  overlakbaar volgens het Bona Prep System

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling
Werkwijze

1. Los vuil en zand van de vloer verwijderen. Vloer grondig reinigen met Bona Cleaner. Herhalen om er zeker van te zijn dat het vuil niet in de Bona Freshen Up-laag kan komen. Zorg dat de vloer volledig droog is voordat de Bona Freshen Up wordt opgebracht.
2. De can diverse malen heen en weer schudden alvorens te openen. Bona Freshen Up opbrengen met de Bona Microfiber apllicator pad. De applicator pad eerst licht bevochtigen met water. Bona Freshen Up opbrengen op de vloer in een golvende lijn van 3-4 cm breed. Werk in kleine gedeelten; ongeveer voor 3 m2 per keer opbrengen.
3. Bona Freshen Up over het gehele kleine gedeelte verspreiden zodat al het hout is bedekt. Bona Freshen Up opbrengen op 30-50 m2 per liter. Voor het beste resultaat een dunne dekkende laag opbrengen. Tijdens het drogen het zwevende stof en tocht tot een minimum beperken.
4. Bona Freshen Up verspreiden in de richting van de houtvezel. Herhalen totdat de gehele vloer is gedaan. Minimaal 2 uur laten drogen alvorens de behandelde vloer te betreden. Eventueel een tweede laag na 2 uur opbrengen. Altijd de gehele vloer behandelen voor een gelijkmatige uitstraling en glans.
Werk altijd naar de deur toe zodat u niet over een net behandelde vloer hoeft te lopen.

Verbruik

1 liter per 60-70 m2

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Freshen Up” te beoordelen