Bona Houten Vloeren Reiniger

9,95

Bona Houten Vloeren Reiniger reinigt de vloer grondig en laat een aangename frisse geur achter.

SKU: Bona- houten vloeren navulling Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Bona Houten Vloer Reiniger is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van houten vloeren. De speciale ‘streeploze’ formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil.

voor gelakte houten vloeren, vloeren afgewerkt met hardwax en voor gelakte kurkvloeren (voor geoliede houten vloeren gebruik de Bona Reiniger voor Geoliede vloeren)

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Vóór het nat reinigen de vloer stofzuigen zodat vuil en zand zijn verwijderd.
Spray de Bona Houten Vloer Reiniger op een klein gedeelte van de vloer. Dit gedeelte wissen met de Bona Spray Mop/Bona Vloer Mop + Cleaning Pad. Gedeelte voor gedeelte de gehele vloer schoonwissen. Wanneer de Cleaning Pad vuil wordt, deze uitspoelen en goed uitwringen. Wordt de pad te vuil, deze dan vervangen door een nieuwe, schone pad (de Cleaning Pad is machinewasbaar – geen wasverzachter gebruiken). 
Cartrigde – Plaats de navulling cartridge voor houten vloeren sprayreiniger in de houder van de spraymop en u bent klaar om de vloer te reinigen.
Spray 1 liter- spray direct op de vlek(ken) zonder de gehele vloer te hoeven reinigen.
Navulling 4liter – U kunt de Cartridge/spray  bijvullen en de spraymop is weer klaar voor gebruik. tevens kunt u ook het onderhoudsmiddel toevoegen aan het dweil water.
Bij hardnekkige vlekken, rubberen schoenstrepen of kleverige vloeistoffen spray het reinigingsmiddel direct op de vlek en laat het een paar minuten inwerken. Schrob de vlek schoon met een Cleaning Pad.

Verbruik

15-30ml per 10 liter warm water.

Brand

Inhoudsmaat

, ,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Houten Vloeren Reiniger” te beoordelen