Bona Mega

268,00

Parketlak verkrijgbaar in mat, zijde, hoogglans en ook in extra matte uitvoering.

SKU: bona-mega Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Parketlak verkrijgbaar in mat, zijde, hoogglans en ook in extra matte uitvoering. Deze lak is geschikt voor kantoren, kleine winkels, hotelkamers en als premium-product voor in huis. Innovatieve 1-component formule op waterbasis die reageert met zuurstof en dezelfde prestaties levert als een formule met 2 componenten. Mengen hoeft niet meer, kant-en-klaar vanuit de fles te gebruiken. Zeer goed voor plankenvloeren en voor vloeren met vloerverwarming. De lak is reukloos, bijzonder slijtvast, niet brandgevaarlijk, bevat circa 5% oplosmiddel en is bestand tegen de gebruikelijke huishoudchemicaliën.

Bona Mega niet gebruiken op wit- of pastelgebeitste vloeren.

– uitstekende bescherming van commerciële ruimten

– makkelijk te gebruiken

– 1 component

– waterlak met een uiterlijk van een lak met oplosmiddelen

– hoge slijtvastheid en bestand tegen strepen en krassen

– goed bestand tegen de gebruikelijke huishoudchemicaliën

– NMP-vrij

– EC1 geclassificeerd

– verkrijgbaar in mat, zijde, hoogglans – ook in extra matte uitvoering

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_bona

, , ,

Werkwijze

1. Breng Bona Mega aan met een Bona Roller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een “natte rand” aan om overlappingen te voorkomen. Goed laten drogen voordat er meer laklagen worden aangebracht. Houd voor elke volgende laag een iets langere droogtijd aan.
2. Indien nodig tussenschuren met schuurgaas of het Bona Scrad System korrelgrofte 150 (of fijner) en verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag.
Als u de vorige laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan moet u de vloer altijd tussenschuren. De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen. Laat de vloer tenminste 1 week dagen drogen vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze droogperiode.

Verbruik

8-10 m2 per liter per laklaag.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Mega” te beoordelen