Bona Polish Remover

9,95

Voor het verwijderen van oude polish op de vloer.

SKU: Bona-polish-remover Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Bona Remover is een geconcentreerd vloeibaar product om polish van afgelakte vloeren te verwijderen, speciaal ontwikkeld voor Bona Polish en Bona Freshen Up. Eveneens geschikt voor het verwijderen van strepen.

  • speciaal ontwikkeld voor afgelakte houten vloeren
  •  geschikt voor zowel woningen als openbare gebouwen
  • verwijdert Bona Polish, Bona Freshen up en soortgelijke producten
  •  makkelijk in gebruik

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling
Werkwijze

Voor het verwijderen / grondig schoonmaken
1 liter Bona Remover vermengen met 5 liter water.
Handmatig: gelijkmatig opbrengen met een doek of spons en de ruimte even verlaten voor 5 minuten. Vervolgens de vloer afnemen met schoon water met een vochtige doek of natte spons.
Machinaal: opbrengen met een daarvoor geschikte boenmachine en de ruimte even verlaten voor 5 minuten. Vervolgens de vloer afnemen met schoon water met een boenmachine.
Let op: het gebruik van water tot een minimum beperken om uitzetten van het hout te voorkomen. Het is belangrijk dat alle resten van Bona Remover verwijderd zijn, voordat er een nieuwe polishlaag wordt opgebracht met Bona Polish of Bona Freshen Up. N.B. Wanneer een vloer die met polish etc. is behandeld moet worden overlakt, dan moet de vloer altijd worden kaalgeschuurd voordat er weer kan worden gelakt.
Voor het verwijderen van strepen etc. Breng het verdunde product (1 dopje op 100 ml water) aan op het betreffende plek. Veeg na een paar minuten met een schone doek over het oppervlak.

Verbruik

1 liter per 5 liter warm water

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Polish Remover” te beoordelen