Bona Polish

14,75

Een kant-en-klaar watergedragen polish, speciaal ontwikkeld voor het gebruik van afgelakte houten vloeren.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Bona Polish is een kant-en-klaar watergedragen onderhoudsproduct speciaal ontwikkeld voor het gebruik op gelakte houten oppervlakken en daarom versterkt met duurzaam polyurethaan.  Geformuleerd voor eenvoudig gebruik en zorgt voor een gelijkmatig resultaat

  • Versterkt met polyurethaan voor verlengde levensduur.
  • Goede weerstand tegen slijtage en krassen.
  • Verkrijgbaar in Matt (mat) en Gloss (glans).

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_bona

,

Werkwijze

Opbrengen met Bona Applicator Pad (Refresherpad) voor een gelijkmatig oppervlak. Geen zwabbers, katoenen mops, sponsmops of vergelijkbaar materiaal gebruiken voor het opbrengen van de polish. Een dekkende laag opbrengen. Het werken in de drogende filmlaag vermijden om strepen te voorkomen. Minimaal 1 uur laten drogen alvorens de behandelde vloer te betreden. Na deze tijd eventueel een tweede laag opbrengen. Gereedschap direct na gebruik met water reinigen. reinigen opbrengen verspreiden verdelen
Tips

 Om de polish te verdelen de opbrengpad plat op de vloer bewegen, van muur tot muur. De opbrengpad niet van de vloer afhalen; luchtbellen kunnen een ongelijkmatige glans veroorzaken.
Wilt u een matte vloer glanzend maken, of vice versa, dan zijn vaak twee polishlagen noodzakelijk om een gelijkmatige glans te verkrijgen. De aanbevolen droogtijd tussen de lagen aanhouden.
Zorg voor een absoluut schoon en droog oppervlak. Polish niet op vloeren gebruiken die eerder met was zijn behandeld. Bij een oppervlak dat eerder is behandeld met een ander type polish of fabrieksmatig is voorgelakt, eerst het product testen op toepasbaarheid. Voor gebruik de fles goed schudden. 

Verbruik

circa 50 m²/liter, afhankelijk van vloer soort.

Brand

Inhoudsmaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Polish” te beoordelen