Bona traffic HD Aflak 2K

229,95

Bona Traffic HD is een 2-componenten parketlak voor de behandeling van houten vloeren in openbare ruimten die zeer intensief belopen worden. Het combineert ultieme prestaties met een groene formulering, ontwikkeld voor duurzame resultaten op de vloer én het milieu. Bona Traffic HD heeft een laag geurgehalte en heeft het Duitse DIBt en Amerikaanse GreenGuard certificaat ontvangen voor de lage uitstoot binnenshuis. Een heldere, niet-vergelende formule met een zeer hoge slijtvas theid, krasbestendigheid en is uitermate bestand tegen chemicaliën.

SKU: Bona-traffic-HD-Aflak-2K Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Bona Traffic HD (HD = High Durability) is een parketlak met een zeer snelle uitharding, de vloer kan reeds na 12 uur worden betreden. Een ideale keuze voor winkels en openbare ruimtes waar een prioriteit is van een minimale uitvaltijd en waar de hoogst mogelijke duurzaamheid is vereist. Door de lage emissies en het lage geurgehalte te gebruiken zonder noodzaak om de aangrenzende ruimtes te ontruimen – na de behandeling blijft er geen geur hangen. Bona Traffic HD is ontwikkeld voor duurzame resultaten op de vloer en voor het milieu zonder afbreuk te doen aan de krasbestendigheid, strepen en chemicaliën Snelle uitharding – reeds begaanbaar 12 uur na de laatste laklaag – Extreem verhoogde duurzaamheid – EC1R Plus gecertificeerd = zeer emissiearm – Geschikt voor het overlakken van voorgelakte vloeren – Voldoet aan de norm EN 14904:2006 (geschikt voor sportvloeren)

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_bona

,

Werkwijze

Voorafgaand aan de behandeling moet het oppervlak worden voorbehandeld met een watergedragen grondlak van Bona. Controleer of de vloer is geacclimatiseerd aan de gebruiksomgeving, goed is geschuurd en droog en vrij van schuurstof, olie, was en andere verontreinigingen is. Laat de lak en de harder op kamertemperatuur komen. Het product kan het beste worden aangebracht bij een temperatuur tussen 18-25C en
een luchtvochtigheid van 40-60%. Hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid verkorten de droogtijd; lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 13C.

indien nodig, verdunnen met 4% Bona Retarder voor een langere open tijd

Verbruik

8-10 m2 per liter per laklaag.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona traffic HD Aflak 2K” te beoordelen