Bona White grondlak ML

34,95

Primer voor een white wash behandeling op houten vloeren.

SKU: bona-white-grondlak-ml Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Primer voor een white wash behandeling op houten vloeren.

Primer voor een white wash behandeling op houten vloeren. Doorgaans zijn twee lagen Bona White voldoende voor de juiste white wash uitstraling. Voor een nog wittere afwerking kan een derde laag aangebracht worden.

– white wash uitstraling

– voorkomt vergeling

– gemakkelijk aan te brengen met een roller

– GreenGuard goedgekeurd voor lage emissies

– binnenshuis

– niet geschikt voor patroonvloeren

* De uiteindelijke kleurintensiteit wit van Bona White is afhankelijk van de houtsoort. Dezelfde houtsoort kan ook wisselende looizuren en andere natuurlijke stoffen bevatten welke de kleuring kunnen beïnvloeden. Bij twijfel of als u op zoek bent naar een specifieke uitstraling, maak een test vooraf aan het gebruik van Bona White. Om de witte eigenschappen van de vloer te optimaliseren, overlakken met een versie van de Bona Traffic parketlakken. Wij raden niet aan om de Bona White over te lakken met de Bona Mega of Bona Mega Natural, dit om vergeling te voorkomen.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_bona

Werkwijze

1. De can goed schudden voor gebruik en plaats het bijgeleverde filter. Giet vervolgens de primer in de bijgeleverde lakbak (doos en zakken). Het is aan te raden de lak tevens door een lakzeef te gieten om het risico op verontreiniging te beperken.
2. Breng de Bona White aan met een Bona Roller (microvezel/fleece) in een verhouding van 12 m²/liter (100-83 g/m²). Voorkom een opstapeling van lak en tevens een te schraal aangebrachte laag.
3. Wanneer droog (ca. 2-3 uur) de vloer licht opschuren met bij voorkeur het Bona Scrad-Pad Systeem om de opstaande houtvezel te verwijderen. Korrel 150 of fijner wordt hiervoor aangeraden.
4. Goed stofzuigen
5. Breng een 2e laag Bona White aan alvorens de vloer af te werken met Bona Traffic HD Matt/Extra Matt of Bona Traffic Natural.

Verbruik

12 m2 per liter per laag.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona White grondlak ML” te beoordelen