ChemDry Dust Mite Anti Allgeren

20,95

Huisstofmijt zelf is lastig te bestrijden omdat ze overal om ons heen zijn, maar de allergische reactie die ze veroorzaken is eenvoudig te verhelpen met Chem-Dry’s Dust Mite Anti Allergen.

SKU: ChemDry-Dust-Mite-Anti-Allegeren Categorieën: , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

ChemDry Dust Mite Anti Allgeren is speciaal voor mensen die last van een allergie voor huisstofmijt. Dit is heel vervelend voor de persoon in kwestie, vooral doordat huisstofmijten voorkomen in alle soorten stofferingen. Niet alleen in matrassen en kussens maar ook in bijvoorbeeld het tapijt, gestoffeerde meubels, bureaustoelen en autobekleding. Huisstofmijt zelf is lastig te bestrijden omdat ze overal om ons heen zijn, maar de allergische reactie die ze veroorzaken is eenvoudig te verhelpen met Chem-Dry’s Dust Mite Anti Allergen.

Extra informatie

Weight0.65 kg
Werkwijze

Chem-Dry’s Dust Mite Anti Allergen is toepasbaar op alle gestoffeerde oppervlakten. Het is geen medicijn of pesticide. Het verdelgt de huisstofmuiten dus niet. In de loop de tijd zal het product langzaam in effectiviteit inboeten. Vandaar dat we adviseren om de behandeling van de oppervlaktes te herhalen elke de 2 à 3 maanden.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “ChemDry Dust Mite Anti Allgeren” te beoordelen