DevoNatural Intensive Cleaner

14,95

Voor het verwijderen van oude zeeplagen, polishen en het ontvetten van sterk vervuilde houten vloeren, tropische houtsoorten, enz.

  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

DevoNatural Intensive Cleaner is toe te passen vóór het aanbrengen van parketolie, olievernieuwer of een nieuwe zeepafwerking. Gebruik dit product alleen op waterbestendig parket van minstens 14 mm dik. Dit i.v.m. met het gevaar voor zwellen en krom trekken.

Als vóór-reiniger voor elk type parketafwerking.

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling
Werkwijze

Voorbereiding ondergrond:
stofvrij maken.
Voorbereiding product:
meng 0,5 L tot 1 L DevoNatural Intensive Cleaner op 10 L koud water, afhankelijk van de vervuilingsgraad.
Aanbrengen:
deze zelfwerkende alkalische oplossing met een dweil of mop op de vloer aanbrengen en circa 5 tot 10 minuten laten inwerken. Daarna nawrijven of manueel schrobben. Bij sterke vervuiling en grote oppervlakten kan men machinaal reinigen met een rotatieve machine + zwart kussen of schrobborstel. Daarna nadweilen met zuiver water. Voor grotere oppervlakten is een waterzuiger aanbevolen. Indien nodig, bij zwaar vervuilde vloeren, de behandeling herhalen. Laat geen water op de houten vloer achter en werk nooit te nat!
Afwerking:
laat de vloer volledig uitdrogen, minimaal 24 uren, alvorens opnieuw te behandelen met parketolie, olievernieuwer of voedende zeep als eindlaag.

Brand

Verbruik

50 – 200 m²/L.

Inhoudsmaat

Advies

Opgelet: niet gebruiken op vochtgevoelige parketsoorten, zoals bvb. sommige fineerparketten. De gebruiker dient vóór gebruik en op eigen risico uit te testen of dit product geschikt is voor de betreffende vloer!

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “DevoNatural Intensive Cleaner” te beoordelen