Dr.Schutz Anti Slip Voor PU Vloeren

59,95

Special addition for PU Protector for the extreme increase of the anti-slip value.

SKU: Dr.Schutz-Anti-Slip-Voor-PU-Vloeren Categorieën: , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Dr. Schutz Antislip for PU Protector Special 2 components PU coating on polyurethane basis for long-term protection of elastic floors with special requirements on the anti-slip. Very strong coating with excellent resistance.

Extra informatie

Weight5 kg
Werkwijze

Gebruik:
De vloerdient vooraf machinaal met een nieuwe groene Superpad (50 – max. 100m² per pad) zorgvuldig gereinigd te worden.De vloer dient vervolgens droog en schoon te zijn, vrij van stof, vet, olie, was- en onderhoudsmiddelresten. Bij vloerkwaliteiten met verwijderbare af-fabriek beschermlaag dient deze volledig te zijn verwijderd. Vervolgens de inhoud van de flacon Antislip additief (440b gr.) aan de jerrycan met PU Protector (extra-mat, mat of zijdeglans) toevoegen en door grondig te schudden zorgvuldig vermengen. Een optimale menging wordt bereikt wanneer u de componenten in een emmer mengt met behulp van een boormachine met opzet. Vervolgens de verharder toevoegen en opnieuw zorgvuldig mengen. Wanneer deelverpakkingen worden vermengd, de met Antslip additief vermengde coating en verharder altijd in de verhouding 10:1 mengen, waarbij de verharder aan de coating wordt toegevoegd.
Aanwijzing:
De menging van PU Protector , verharder en Antislip Additief heeft bij de voorgeschreven verwerkingstemperatuur een verwerkingstijd van ca. 4 uur. Mengt u alleen zoveel coating aan, welke u binnen dit tijdsbestek kunt verwerken. Bij hogere temperaturen van coating en verharder wordt de verwerkingstijd aanzienlijk verkort, bij koude mengingscomponenten kan de menging niet zorgvuldig genoeg worden doorgevoerd. Verpakking met aangemengde coating niet dicht afsluiten, aangezien door de reactie van coating en verharder gassen ontstaan. Bij het aanbrengen en tijdens de droging voor voldoende ventilatie zorgen, echter tocht en sterke zonnestraling vermijden en de oppervlakte beschermen tegen stof. Vloerverwarming tijdig vooraf uitzetten.
Verbruik:
50 g/m² coatingmengsel per laag, bij hout- en kurkvloeren en bij minerale betonlook vloeren ca. 80-100 g/m² per laag.
Let op:
Kleurige producten ( bv. haarverfmiddelen, gekleurde wond desinfectiemiddelen) evenals weekmakers (bv. uit rubber) leiden tot onomkeerbare verkleuring van de coating. Indien in een speciaal object bestendigheid tegen desinfectiemiddelen noodzakelijk is, adviseren wij een passend vooronderzoek met de voor dit object ingezette preparaten. In geval van twijfel adviseren wij u vooraf technisch advies bij ons in te winnen. De coatinglaag kan door mechanische invloeden in verloop van het gebruik beschadigd worden. Dit leidt tot krassen, en in veel gevallen tot versnelde slijtage. Slijtage maakt het gedeeltelijk of volledig herstellen van de coatinglaag noodzakelijk. Om bij het gedeeltelijk herstellen van de coatinglaag aanzetstrepen te vermijden, de PU coating als basis exact vanaf een begrenzing (lasnaad, stootrand) tot een begrenzing aanbrengen. Aangezien verschillen in glansgraad tussen herstelde en onbehandelde oppervlakken niet kunnen worden vermeden, wordt altijd aanbevolen afgesloten (deel) oppervlakken te herstellen (bv. afgesluiten ruimten). Natuurlijke kleurveranderingen zijn mogelijk en wijzen niet op gebreken in de kwaliteit.

Verbruik

5 liter = 100m²

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dr.Schutz Anti Slip Voor PU Vloeren” te beoordelen