Dr.Schutz Medica Polymer

133,95

Extreem sterke polymeerlaag.

SKU: Dr.Schutz-Medica-Polymer Categorieën: , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Metaalgebonden polymeerdispersie voor het beschermen van nieuw gelegde of gereinigde vloeren in projecten. Beschermt de vloer door een elastische zijdeglanzende beschermlaag met verhoogde bestendigheid tegen desinfecteermiddelen en alcohol bevattende preparaten. Aanbevolen voor vloeren in artsenpraktijken, ziekenhuizen, etc., wanneer het gebruik van een PU Protector coating niet mogelijk is of niet aanbevolen wordt. De vuilaanhechting vermindert en de onderhoudsreiniging wordt eenvoudiger. De antislip eigenschappen van de vloer worden behouden. Geschikt voor sanering van de beschermlaag met een highspeed machine.

Geschikt voor vloeren van PVC, CV, linoleum. Het gebruik op polyolefin-, rubber- en stenen vloeren is afhankelijk van het project mogelijk en dient vooraf getest te worden.

Extra informatie

Weight5 kg
Uitstraling
Werkwijze

Medica hard sealer onverdund met de Polishverdeler of met het Quick Step Systeem in een gelijkmatige dunne film in de lengterichting aanbrengen op de gereinigde vloer. Wanneer de beschermlaag goed is gehecht, dit proces in de dwarsrichting herhalen. De beschermlaag minstens 12 uur, of nog beter over de nacht, laten drogen.
Aanwijzing:
Tijdens het aanbrengen sterke zonnestraling en tocht vermijden, vloerverwarming vooraf uitzetten. Bij poreuze, oudere linoleum vloeren, welke door de inzet vansterk alkalische reinigingsproducten zijn uitgeloogd, kan de beschermlaag in enkele gevallen verpoederen.
Gebruikte desinfecteermiddelen:
vooraf testen op de compatibiliteit met Medica hard sealer. Veel desinfecteermiddelen kunnen oplossing of vergeling van de beschermlaag veroorzaken. Vraagt u ons om technisch advies of gebruikt u onze Desinfectie Reiniger.
Overige:
Door langere inwerktijd van water met strooizout kunnen er witte verkleuringen in de polymeerverzegeling ontstaan. Deze verkleuringen zijn grotendeels te herleiden tot de opbouw van zoutkorrels en deze kunnen over het algemeen met Actiefreiniger R280 worden verwijderd.

Verbruik

25-30 g/m² per laag ,verbruik ca. 100 m² per can.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dr.Schutz Medica Polymer” te beoordelen