Dr. Schutz reiniger R1000

9,95

Reiniger en onderhoudsmiddel in één. Vormt een matte wateroplosbare onderhoudsfilm en is als dagelijks onderhoudsmiddel in te zetten op alle polymeerlagen beschermde vloeren.

SKU: dr-schutz-basisreinger-r1000 Categorieën: , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Speciaal onderhoudsmiddel voor de onderhoudsreiniging van elastische en harde vloeren. Op basis van wateroplosbare onderhoudscomponenten, die geen milieubelastende basisreiniging vereisen. Reinigt en verzorgt in één keer. Wertk antislip en geeft een zijdematte, antistatische beschermlaag. pH-neutraal in gebruiksconcentraat.

Geschikt voor gebruik in reinigingsmachines. Ook aanbevolgen voor de eerste behandeling van vloeren welke niet met een polymeerdispersie kunnen of mogen worden ingezet.

Extra informatie

Weight5 kg
Uitstraling
Werkwijze

Eerste onderhoud in veel belopen ruimten:
Wanneer het niet mogelijk is de vloer in te zetten met een polymeerdispersie, Vloerreiniger R1000 in de verhouding 1:10 (1 liter op 10 liter water) verdunnen en de gereinigde vloer met deze oplossing wissen. De onstane beschermlaag na droging met een eenschijfsmachine en polijstpad.
Onderhoudsreiniging:
Vloerreiniger R1000 in verhouding 1:200 (50 ml op 10 liter water) verdunnen en de vloer met deze oplossing wissen. Restvocht laten drogen. De vloer wordt in één keer gereinigd en onderhouden. Voor generfde oppervlakken en voor het gebruik in reinigingsmachines kan de verdunning tot 1:400 (25 ml op 10 liter water) worden verhoogd.
Aanwijzing:
Regelmatig boenen van de beschermlaag leidt tot verhoging van de resistentie van de beschermlaag en wordt aanbevolen voor veel belopen ruimten. Let op de juiste dosering. Herhaalde overschrijding van de dosering van Vloerreiniger R1000 of bij het aanbrengen van vocht kan op de behandelde vloer leiden tot verhoging van de gladheid en daarmee de antislip werking verminderen.

Verbruik

ca. 0,1 liter per 100m² (verdunning 1:200)
ca. 2 liter per 100m² (verdunning 1:10)

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dr. Schutz reiniger R1000” te beoordelen