Dr. Schutz Spraymax onderhoud mat

9,25

Voor de eerste onderhoudsbeurt en het opfrissen van alle waterafstotend gelakte parketvloeren. De vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd.

SKU: Dr-schutz-onderhoud-spray-mat Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Dr. Schutz beschikt over kwalitatief hoogwaardige reinigings- en verzorgingsmiddelen en bijbehorende systemen. Dit product is uitermate geschikt voor vloeren zoals PVC, linoleum, laminaat en gelakte parketsoorten. Zowel voor de vakman als ook voor de eindverbruikerVoor de eerste onderhoudsbeurt en het opfrissen (tussendoor reinigen) van alle bovenstaande vloeren. De vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien, voor snelle reiniging met vlakmop of als opblokspray voorspayen en nabehandelen met éénschijfsmachine en rode of witte pad (vloer dan wel voorreinigen!)

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling
Werkwijze

Spraykop op de fles draaien. Spraymax gelijkmatig vernevelen, maar niet helemaal nat maken. Vervolgens stof en vuil gewoon met een vlakmop wissen. Na maximaal 5 vierkante meter vlakmop opnieuw aansproeien en volgende gedeelte van de oppervlakte bewerken. Bij sterke vervuiling tussendoor de vlakmop uitspoelen. Natuurlijk kan men ook direct op de vloer vernevelen en dan opblokken.

Verbruik

1 liter = 600m²

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dr. Schutz Spraymax onderhoud mat” te beoordelen