Dr. Schutz supermat PU

16,40

Vloeren van PVC, CV, linoleum. Het gebruik op polyolefin-, rubber- en stenen vloeren is afhankelijk van het project mogelijk en dient vooraf getest te worden. Volgt u het onderhoudsadvies van de betreffende vloer

SKU: dr-schutz-supermat-pu Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Polyurethaanhoudende polymeerdispersie voor het beschermen van nieuw gelegde of gereinigde vloeren in projecten, indien het gebruik van een hard sealer of een PU Protector niet mogelijk is. Door de speciale polymeercombinatie tevens zeer goed geschikt voor snelle opfrissing van PU-veredelde vloeren. Optimaal voor het beschermen en de onderhoudsreiniging van elastische vloeren in huishoudelijk gebruik. Beschermt de vloer door een elastische, antislip, matte beschermlaag. De vuilaanhechting vermindert en de onderhoudsreiniging wordt vereenvoudigd. Geschikt voor sanering van de beschermlaag met een highspeed machine.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Inzetten op nieuwe vloeren/gereinigde vloeren en en ter opfrissing van PU-veredelde vloeren: Supermat voor gebruik goed schudden. Om nieuw gelegde of gereinigde vloeren te beschermen, Supermat onverdund met de Polishverdeler of met het Quick Step Systeem gelijkmatig dun in de lengterichting aanbrengen op de gereinigde vloer. Wanneer de beschermlaag goed is gehecht, dit proces in de dwarsrichting herhalen. In zwaar belaste ruimten na droging een derde laag in de lengterichting aanbrengen. De beschermlaag minstens 12 uur, of nog beter over de nacht, laten drogen. Ter opfrissing van PUveredelde vloeren de vloer voor het aanbrengen met Supermat grondig reinigen met Basisreiniger R of PU Reiniger. Hierbij adviseren wij het gebruik van een groene pad.
Onderhoudsreiniging:
Supermat in de verhouding 1:100 – 1:200 (50-100ml op 10 liter water) verdunnen en de vloer met deze oplossing reinigen. Deze behandeling is geschikt voor het verwijderen van lichte vervuiling. Om sterkere vervuiling te verwijderen (bv. in gangen, in keukens) en een optimaal reinigingsresultaat te behalen adviseren wij regelmatige reiniging met PU Reiniger.

Verbruik

25-35 g/m² per laag (beschermen en opfrissen) Ca. 0,2 liter per 100m² (onderhoudsreiniging).

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dr. Schutz supermat PU” te beoordelen