Kerakoll SCL EP21

184,95

Twee-componenten epoxy-voorstrijk en vochtscherm. Waterwerende voorstrijk tegen restvocht van absorberende of niet te sterk absorberende onderlagen. Op basis van epoxyhars.

SKU: Kerakoll-SCL-Eco-EP21 Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Eco-vriendlijke gecertifiseerde organische hars voor het consolideren en als vochtscherm voor minerale, cementbasis absorberende ondergronden met een hoog restvochtgehalte. Ideaal voor GreenBuilding. 2-Component, met zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen, oplosmiddelvrij, veilig voor de gezondheid van de operatoren. Slc® Eco EP21 garandeert verbetering van de mechanische weerstand van inconsistente ondergronden en de waterdichtheid, om parket te beschermen tegen restvocht, voor het eco-vriendelijk en in veilige condities werken.

• 100% droog residu

• Zeer groot consolideervermogen

• Specifiek voor weinig absorberende ondergronden  

• Ideaal voor ruimtes met weinig luchtcirculatie en verbouwingen

• Geschikt voor het verstevigen van verwarmde ondergronden

• Vochtscherm tegen een hoog restvochtgehalte tot 5% C.M.

Extra informatie

Weight7 kg
Werkwijze

Voorbereiding van de ondergrond
De ondergrond moet absorberend zijn, maatvast zijn, niet vervormbaar zijn, geen optrekkend vocht hebben, geen barsten hebben, schoon zijn en zonder middelen welke de hechting negatief kunnen beinvloeden. Eventuele barsten moeten worden gerepareerd met Kerarep Eco.Ondergronden met een compacte, weinig absorberende bovenlaag moeten worden opgeruwd en goed worden gezogen zodat Slc® Eco EP21 erin kan doordringen. Bereid de dekvloeren van anhydriet voor volgens de aanwijzingen van de fabrikant.
Voorbereiding
Giet deel A in een schone houder, voeg deel B aan in de verhouding Deel A : Deel B = 2,5 : 1 en meng goed, bij voorkeur met een elektrisch mengapparaat met een rotatiesnelheid van 300-600 toeren/minuut totdat er een gelijkmatig mengsel ontstaat.
Aanbrengen
– Als stofbindende voorstrijk: verdunnen met Keragrip Eco Pulep tot 15% afhankelijk van de absorptiegraad van de ondergrond en gelijkmatig aanbrengen met kwast of roller in één laag volgens het rendement van ≈ 200 ml/m2 .
– Als dieptefixeermiddel: verdunnen met Keragrip Eco Pulep tot 30% afhankelijk van de absorptiegraad van de ondergrond en gelijkmatig aanbrengen met kwast of roller in één laag volgens het rendement van ≈ 300-400 ml/m2 .
– Als impregneermiddel (restvochtgehalte max. 5% CM): verdunnen met Keragrip Eco Pulep tot 15% afhankelijk van de absorptiegraad van de ondergrond en de eerste laag gelijkmatig aanbrengen met kwast of roller. Breng nadat de laag helemaal is gedroogd de tweede laag onverdund product aan. Houd een verbruik aan van ≈ 300-400 ml/m2.
– Voor de bereiding van synthetische mortel: voor zeer resistente reparaties mengen met Quarzo of met droog quarts-zand tot een mengsel met de juiste structuur ontstaat (ongeveer 1 deel Slc® Eco EP21 en 5-7 delen zand) en pas aanbrengen na behandeling van het gebied met hetzelfde product als primer. Reinigen Het gereedschap wordt gereinigd met Slc® Eco Diluente 01 of Slc® Eco Diluente 02. Na het uitharden kan Slc® Eco EP21 alleenmechanisch worden verwijderd.

Brand

Verbruik

Verbruik:
– als oppervlaktefixeermiddel ≈ 200 ml/m2
– als dieptefixeermiddel ≈ 300-400 ml/m2
– als barrière tegen restvocht ≈ 300-400 ml/m2

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kerakoll SCL EP21” te beoordelen