Kerakoll SCL Keragrip Eco 5KG

55,95

Keragrip Eco geeft de mogelijkheid van het snel, zeker en eenvoudig aanbrengen van (zelfuitvloeiende) egaliseermiddelen. Toepasbaar bij tegels bij de verllijming van tegels over tegels.

SKU: Kerakoll-SCL-Keragrip-Eco Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Eco-vriendelijke, gecertificeerde gripbevoorderaar op waterbasis voor absorberende compacte en niet-absorberende ondergronden, ideaal voor GreenBuilding. 1-Component, zonder oplosmiddelen, met zeer lage emissie van vluchtige organiche stoffen. Milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van de operatoren.

• Voor binnen

• Kant en klaar

• Rode vloeistof, makkelijk te identificeren

• Geschikt voor lage temperaturen

• Grote vloeibaarheid voor uniforme, snelle en zekere toepassingen met roller

• Ideaal voor verbouwingen

• Geschikt voor met hars bewerkte vloeren

Extra informatie

Weight5 kg
Werkwijze

Voorbereiding van de ondergrond
In het algemeen moet de ondergrond vrij van stof, olie en vet zijn, vrij van optrekkend vocht, zonder broze en inconsistente of niet perfect verankerde delen, zoals cement-, kalk-, verf- of lijmresten, die totaal moeten worden verwijderd. In het bijzonder moeten de stoffen waarmee de oppervlakken van sommige materialen worden behandeld (zoals was op veerkrachtige vloeren, marmertegels, parket, ontkistingsmiddelen op beton en olie op plaatstaal) helemaal worden verwijderd. Lak, verf en lijm moeten machinaal worden verwijderd voor zover dat gemakkelijk gaat. Alleen de gedeelten die goed aan de ondergrond verankeren, mogen blijven zitten. De ondergrond moet stabiel zijn, niet vervormbaar zijn, zonder barsten en goed uitgehard zijn zodat hij niet meer krimpt. Absorberende ondergronden moeten compact en glad zijn zodat Keragrip Eco een dunne laag kan vormen tijdens het aanbrengen. De ondergrond moet volledig droog zijn door correcte uitharding en mag ook later niet onbedoeld vochtig worden. Meet bij twijfel het overtollige vocht met een vochtigheidsmeter met calciumcarbide.
Voorbereiding
– Niet-absorberende ondergronden: schud de jerrycan voor het gebruik om de beste viscositeit voor het aanbrengen te verkrijgen. Keragrip Eco is direct klaar voor gebruik.
– Compacte absorberende ondergronden: Keragrip Eco kan het beste met schoon water worden verdund in een verhouding van 1 : 0,5 tot 1 : 1, afhankelijk van hoe sterk absorberend de ondergrond is. Vul een open aanmaakemmer met de benodigde hoeveelheid water voor het verdunnen, voeg Keragrip Eco toe volgens de juiste verhouding. Voor gebruik even oproeren.
Aanbrengen
Niet-absorberende ondergronden: giet Keragrip Eco rechtstreeks uit de jerrycan op de ondergrond. Breng een dunne gelijkmatige laag aan, bij voorkeur met een sponsroller met fijne/middelgrote sponsdikte of een roller van synthetische vezels met korte haren en strijk altijd in dezelfde richting. Herhaal dit daarna op hetzelfde oppervlak, maar breng deze laag kruislings op de vorige aan. Ga op deze manier verder tot de ondergrond helemaal bedekt is. Door de duidelijk zichtbare kleur van Keragrip Eco kunt u onmiddellijk zien of het middel overal gelijkmatig is aangebracht. Compacte absorberende ondergronden: Keragrip Eco verdund in een emmer doen en aanbrengen door de roller of de kwast direct in de emmer te bevochtigen. Op die manier wordt voorkomen dat Keragrip Eco al gedeeltelijk door een absorberende ondergrond wordt opgezogen voordat u kunt beginnen met het uitstrijken. Ga voor het aanbrengen op dezelfde manier te werk als voor niet-absorberende ondergronden. Wacht minstens een uur voordat u een volgend product aanbrengt (bij +23 °C en 50% R.V.) en controleer of de bovenkant van de laag Keragrip Eco hard is geworden, of er geen afdrukken op achterblijven en of de laag iets plakkerig aanvoelt.
Reinigen
Spoel resten Keragrip Eco met water van het gebruikte gereedschap af voordat het product hard wordt.
Niet gebruiken Op
ondergronden met een grote flexibiliteit en met het risico van sterke maatverschuivingen; op natte ondergronden of ondergronden met optrekkend vocht, als er mortel en bepleisteringen overheen worden aangebracht met een semidroge of zeer korrelige samenstelling.

Brand

Verbruik

C.a. 0,1-0,2 kg/m2.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kerakoll SCL Keragrip Eco 5KG” te beoordelen