Kerakoll SCL Primer A Eco

29,95

Fixeer en hechtmiddel voor absorberende zandcementvloeren. Verbetert de hechtkracht van egaliseermiddelen en lijmen. Fixeert peoderende oppervlakken en vermindert de poreusheid. EC1 / Oplosmiddelvrij.

SKU: Kerakoll-SCL-Primer-A-ECo Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Eco-vriendelijk, gecertificeerd oppervlakte-isolatiemiddel op waterbasis voor droge absorberende ondergronden op mineraal-, cement-, gips- of anhydrietbasis, ideaal voor GreenBuilding. 1-Component, met zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen. Milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van de gebruikers.

• Oplosmiddelvrij

• Bindt de stof

• Verlengt de verwerkbaarheid van lijm en minerale egaliseermiddelen

• Geschikt voor verwarmde ondergronden

Extra informatie

Weight5 kg
Werkwijze

Aanbrengen
Breng een dunne gelijkmatige laag aan, bij voorkeur met een roller van synthetische vezels met korte haren of een witkwast. Breng nog een laag kruislings op de vorige aan. Door de duidelijk zichtbare groene kleur van Primer A Eco kunt u onmiddellijk zien of het middel overal gelijkmatig is aangebracht. Breng op zeer poreuze ondergronden meerdere lagen aan; laat de vorige laag steeds volledig drogen. Giet het gronderingsmiddel niet direct op de vloer; voorkom dat er Primer A Eco op de ondergrond blijft staan en controleer of er geen laagje op het product is gevormd.
Reinigen
Primer A Eco kan van het gereedschap en andere oppervlakken worden verwijderd met water voordat het product hard is geworden.

Brand

Verbruik

C.a. 100-300 ml/m2.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kerakoll SCL Primer A Eco” te beoordelen