Kerakoll SCL Snel Primer Voor Dekvloeren

81,95

Voorstrijken en consolideren van absorberende ondergronden en het waterdicht maken van absorberende ondergronden op cementbasis met een hoog restvochtgehalte (max. 5%).

SKU: Kerakoll-SCL-Snelprimer-Voor-Dekvloeren Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Voor het voorstrijken en consolideren van absorberende ondergronden en het waterdicht maken van absorberende ondergronden op cementbasis met een hoog restvochtgehalte (max. 5%).

Voor binnen en buiten, in ruimtes voor civiel en commercieel gebruik. Geschikt voor het voorstrijken en consolideren van verwarmde ondergronden.

Extra informatie

Weight3.5 kg
Werkwijze

Voorbereiding van de ondergrond
De ondergrond moet absorberend zijn, maatvast zijn, niet vervormbaar zijn, geen optrekkend vocht hebben, geen barsten hebben, schoon zijn en zonder middelen welke de hechting negatief kunnen beinvloeden. Eventuele barsten moeten worden gerepareerd met Kerarep Eco. Ondergronden met een compacte, weinig absorberende bovenlaag moeten worden opengeschuurd en stofvrij worden gemaakt, zodat Primer Rapido per massetti (Snelprimer voor dekvloeren) kan penetreren. Bereid de dekvloeren van anhydriet voor volgens de aanwijzingen van de fabrikant.
Voorbereiding
Giet deel A in een schone houder, voeg deel B aan in de verhouding Deel A : Deel B = 2,5 : 1 en meng goed, bij voorkeur met een elektrisch mengapparaat met een rotatiesnelheid van 300 – 600 toeren/minuut totdat er een homogeen mengsel ontstaat.
Aanbrengen
-Als stofbindende voorstrijk: verdunnen met Keragrip Eco Pulep tot 15% afhankelijk van de absorptiegraad van de ondergrond en gelijkmatig aanbrengen met kwast of roller in één laag met een verbruik van ≈ 200 ml/m2 . Igv applicaties waarbij de primer niet compleet wordt geabsorbeerd.
-Als diepte-consolideermiddel: verdunnen met Keragrip Eco Pulep tot 30% afhankelijk van de absorptiegraad van de ondergrond en gelijkmatig aanbrengen met kwast of roller in één laag met een verbruik van ≈ 300 – 400 ml/m2 . Igv applicaties, waarbij de ondergrond de complete absorptie niet kan garanderen, moet de laatste, nog verse laag worden bestrooid met kwartszand, Quarzo 5.12.
-Als vochtscherm (restvochtgehalte max. 5% CM): verdunnen met Keragrip Eco Pulep tot 15% afhankelijk van de absorptiegraad van de ondergrond en de eerste laag gelijkmatig aanbrengen met kwast of roller. Breng nadat de laag helemaal is gedroogd de tweede laag onverdund product aan. Houd een verbruik aan van ≈ 300 – 400 ml/m2 . Igv applicaties, waarbij de ondergrond de complete absorptie niet kan garanderen, moet de laatste, nog verse laag worden bestrooid met kwartszand, Quarzo 5.12.
-Voor de bereiding van synthetische mortel: voor zeer resistente reparaties mengen met Quarzo 5.12 of met droog quarts-zand tot een mengsel met de juiste structuur ontstaat (ongeveer 1 deel Primer Rapido per massetti (Snelprimer voor dekvloeren) en 5 – 7 delen zand) en pas aanbrengen na behandeling van het te behandelen oppervlak met hetzelfde product als primer.
Reinigen
Het gereedschap wordt gereinigd met Slc® Eco Diluente 01 of Slc® Eco Diluente 02. Na het uitharden kan Primer Rapido per massetti (Snelprimer voor dekvloeren) alleen mechanisch worden verwijderd.
Niet gebruiken Op
niet absorberende ondergronden (marmer, keramiek, enz.), op ondergronden met optrekkend vocht; voor het waterdicht maken van ondergronden met vloerverwarming, ondergronden van anhydriet en vochtgevoelige ondergronden.

Brand

Verbruik

Afhankelijk van ondergrond gemiddeld C.a. 200/300 ml/m2.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kerakoll SCL Snel Primer Voor Dekvloeren” te beoordelen