Kerakoll SLC Silolux Polish Mat

11,45

Eco-vriendelijke zeep voor het reinigen van vloeren en oppervlakken, ideaal voor GreenBuilding. Concentraat in waterdispersie, zonder oplosmiddelen, veilig voor de gezondheid van de gebruikers.

SKU: Kerakoll-SLC-Silolux-Polish-Mat Categorieën: , , , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Eco-vriendelijke zeep voor het reinigen van vloeren en oppervlakken, ideaal voor GreenBuilding. Concentraat in waterdispersie, zonder oplosmiddelen, veilig voor de gezondheid van de gebruikers.

• Kan aangebracht worden met een zachte doek of een wasverdeler

• Hersteld de oppervlakte, en geeft de originele glans terug

• Ideaal voor vloeren die afgewerkt werden met Slc® Eco Silowax

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Voorbereiding van de ondergrond
Elastische vloeren:
reinig de te behandelen vloer grondig met Slc® Eco Silopark of indien noodzakelijk met Slc® Eco Siloleva (volgens de aanwijzingen van de relatieve technische blad), spoel zorgvuldig om alle vuilresten te verwijderen, en laat drogen.
Houten vloeren:
reinig de te behandelen vloer grondig met een oplossing van Slc® Eco Silopark (volgens de aanwijzingen van de technische blad), spoel zorgvuldig om alle vuilresten te verwijderen, en laat drogen. Voorbereiding Product klaar voor gebruik.
Aanbrengen:
Gebruik een bevochtigde doek of een wasverdeler om een dunne en gelijkmatige laag Slc® Eco Silolux aan te brengen, en laat ongeveer 1 uur drogen. Breng, indien noodzakelijk en nadat de vorige laag geheel is uitgehard, kruislings een tweede en derde laag aan. Reinigen Reinig de resten Slc® Eco Silolux met water voordat ze zijn uitgehard. De gedroogde delen kunnen verwijderd worden met Slc® Eco Siloleva
Niet gebruiken:
Op ruwe en niet afgewerkte houten vloeren, op marmervloeren, keramische tegelvloeren, cotto, absorberende vloeren in het algemeen.

Brand

Verbruik

15 ml/m2 per laag

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kerakoll SLC Silolux Polish Mat” te beoordelen