Lecol Clean OH49

7,95

Lecol Clean OH49 is reinigingsmiddel geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren.

  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lecol Clean OH49 is een mild, huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd reinigingsmiddel met aangename frisse geur. Is in elke verhouding met water te verdunnen. Lost vet en vuil makkelijk op. Bij erg vervuilde vloer raden wij aan wat meer OH49 toe te voegen aan u dweil water. Geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Opbrengen:
Met de hand: Ca. 50-100 ml Lecol Clean OH49 aan 1 0 liter water toevoegen en daarmee het oppervlak behandelen. Naspoelen of droogwrijven is alleen bij glas noodzakelijk.
Machinaal reinigen:
Afhankelijk van de vervuiling met water verdunt toepassen. Het opgeloste vuil afnemen voor het is opgedroogd. Om het schuimen bij het vuilafnemen te reduceren, ca. 10 ml. antischuimmiddel aan het wate rreservoir toevoegen. Gebruiksfrequentie Wekelijks.

Verbruik

Afhankelijk van de toepassing ca. 50-100 ml. Lecol Clean OH49 op 10 liter water voor 100 m², bij sterkere vervuiling meer toevoegen.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lecol Clean OH49” te beoordelen