Lecol Easy Polish OH41

12,90

Lecol Easy Polish OH41 is een zijdematte of een Extra matte finish geschikt op alle gelakte vloeren.

Verkrijgbaar in het Extra mat of met een Zijdeglanzende uitstraling

SKU: lecol-easy-polish-oh-41 Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lecol Easy Polish is een oplosmiddel vrije finish op basis van speciaal watergedragen kunstharsdispersies. Lecol Easy Polish OH-41 is verkrijgbaar met een zijdeglanzende of een zijdematte uitstraling en antislip. Lecol Easy Polish OH41 is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Ondergrond
De ondergrond moet zuiver, droog, stof- en vet- en wasvrij zijn. Oude vloeren moeten eerst met Lecol Remover OH45 grondig worden gereinigd, zodanig dat ze absoluut schoon, vet- en wasvrij zijn. Aansluitend met schoon water naspoelen.
Opbrengen
Ter bescherming van een nieuwe laklaag (na 14 dagen ): Lecol Easy Polish OH41 onverdund op geheel droge vloer gelijkmatig met een zuivere pluisvrije doek of een speciale polishverdeler opbrengen. Het vormen van plassen evenals het ontstaan van schuim en luchtbelletjes voorkomen.
Bij dof worden van de Lecol Easy Polish OH41 of het ontstaan van loopvlakken een geheel of gedeeltelijk nieuwe laag onverdund aanbrengen. Kan ook verdund met water in een verhouding van 1:5 of 1:10 gebruikt worden. Gebruik nooit te veel water en neem het overtollige direct op.

Brand

Verbruik

Ca. 30 ml/m² afhankelijk van soort ondergrond.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lecol Easy Polish OH41” te beoordelen