Lecol Intense Cleaner OH27

21,95

Geschikt voor het intensief reinigen van met Natuur-olie, Hardwax-olie en UV-olie behandelde parket- en andere houten vloeren.

SKU: lecol-intense-cleaner-oh-27 Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lecol Intense Cleaner OH27 is een geconcentreerde ontvetter/wasverwijderaar voor geoliede- en wasvloeren. Het verwijdert het vuil van de vloer. Dient met water verdund te worden.

Geschikt voor het intensief reinigen van met Natuur -olie, Hardwax-olie en UV-olie behandelde parket- en andere houten vloeren, alsmede het verwijderen van waslagen van met was behandelde parket- en andere houten vloeren. Ook geschikt voor het intensief reinigen van terrassen.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Ca. 1 liter Lecol Intense Cleaner OH-27 verdunnen met 10 liter water en lichtvochtig op de vloer aanbrengen middels doek of borstel. Korte tijd laten inwerken en aansluitend het losgeweekte vuil of was afnemen met doeken. Altijd met zuiver water nad weilen. Na droging is bij geoliede vloeren een behandeling van enkele lagen Lecol OilCare OH22 of Lecol Conditioner OH-25 noodzakelijk. Bij wasvloeren is een nieuwe behandeling met Lecol WaxC are OH-39 of Lecol Step Stop OH-36 noodzakelijk. Op terrassen zijn nieuwe behandelingen met Lecol Buitenolie OH-93 noodzakelijk.

Verbruik

Afhankelijk van de toepassing ca. 1 liter Lecol Intense Cleaner OH27 op 2 – 4 liter water voor 100 m².

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lecol Intense Cleaner OH27” te beoordelen