Lecol Remover OH45

12,60

Lecol Remover OH45 is een waterverdunbare reiniger voor sterk vervuilde vloeren, ook voor het verwijderen van oude polishlagen.

SKU: lecol-remover-oh-45 Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lecol Remover OH45 is een waterverdunbare reiniger voor sterk vervuilde vloeren, ook voor het verwijderen van oude polishlagen. Lecol Remover OH45 kan sterk verdund ook als reiniger gebruikt worden.Geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen water met uitzondering van asfalt. Lecol Remover OH45 is door zijn lage pH-waarde ook als grondreiniger voor linoleum te gebruiken.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Grondreiniger:
Afhankelijk van de vervuiling en de laagdikte van het onderhoudsmiddel 1:3 tot 1:5 met warm water verdund gebruiken. De vloer in gedeelten bewerken en het opgeloste vuil afnemen voor het weer opgedro ogd is. Met water naspoelen.
Tussendoor reiniger: Wanneer alleen vuil verwijderd moet worden ca. 100-200 ml. Lecol Remover OH45 aan een emmer water toevoegen en de vloer daar mee afnemen.
Onderhoud Gelakte houten vloeren met Lecol Anti-Slip Polish O H47, Lecol Easy Polish OH41, Lecol Easy Polish OH41 Extra Mat of met Lecol Master Polish V6.

Verbruik

Als grondreiniger: 1-2 liter Lecol Remover OH-45 voor 100 m².
Als tussendoor reiniger: 100-200 ml. in een emmer water voor 100 m².

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lecol Remover OH45” te beoordelen