Wakol Tegelreiniger R4515

54,95

Reiniger voor het reinigen van oude tegelvloeren met als doel het verwijderen van onderhoudslagen en/of sterke verontreinigingen.

SKU: lecol-wakol-r4515 Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Wakol R4515 is een reiniger voor het machinaal reinigen van oude tegelvloeren met als doel het verwijderen van onderhoudslagen en/of sterke verontreinigingen. Door het gebruik van Wakol R4515 wordt de tegelvloer geschikt gemaakt voor het verlijmen van parket

– Oplosmiddelvrij.

Extra informatie

Weight5 kg
Werkwijze

1 deel Wakol R4515 op 3 delen water. Opbrengen: met een mop.
De ruimte tijdens het gebruik van Wakol R4515 goed ventileren. Het product bevat ammoniak. Daarom ook geen houtsoorten in de ruimte opslaan, d ie door ammoniakdampen gerookt kunnen worden. Het product verdunnen in een verhouding van 1 op 3 (1deel R4515 en 3 delen water). Hiermee, een deel van, de vloer nat dweilen. Direct na aanbrengen de vloer schrobben met een eenschijfmachine voorzien van een zwarte pad. Het geheel minimaal 10 minuten laten intrekken. Nog maals bevochtigen met de verdunde R4515 en direct de vloer schrobben met een eenschijfmachi ne voorzien van een zwarte pad. Let op! Neem de tijd om de vloer goed te schrobben. Aansluitend met een waterstofzuiger de vervuiling opnemen. De vloer 2x nadweilen met schoonwater. Ook dit wate r met de waterstofzuiger opnemen. De gehele tegelvloer minimaal 4 uur laten drogen. Vervolgens de tegelvloer schuren met korrel 40. Krassen moeten zichtbaar zijn om voldoende hechting te verk rijgen! Zo nodig dient te tegelvloer middels zwaardere schuurmiddelen (bijv. caroborundumstenen) voorbehandeld te worden of gestraald te worden.

Verbruik

5 liter voor ca. 100 m ², al naar gelang de vervuiling van de vloer

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wakol Tegelreiniger R4515” te beoordelen