Lecol Wax Care OH39

26,95

Een speciaal product voor eerste en het vervolgonderhoud van geoliede houten vloeren en vloeren die behandeld zijn met was

SKU: lecol-wax-care-oh-39 Categorieën: , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lecol WaxCare OH39 is een watergebaseerde onderhoudswas voor wasvloeren. Met Lecol WaxCare OH39 worden de open poriën in het oppervlak gesloten en wordt de vloer tegen vervuiling beschermd. Er ontstaat een zijdemat boenwas effect.

Een ecologisch (oplosmiddelvrij), veelzijdig, innovatieve product dat speciaal geschikt is voor het eerste en het vervolgonderhoud van geoliede houten vloeren en vloeren die behandeld zijn met was.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Kant-en-klaar parket en vloeren behandeld met olie, was of hardwasolie stofvrij maken. Lecol WaxCare OH39 met een pluisvrije doek opbrengen en na droging opboenen met een boenblok of boenmachine.
Bij grotere vloeren kan Lecol WaxCare OH39 met een spraypomp aangebracht worden en direct met een boenmachine ingeboend worden. Na droging opboenen met een boenmachine. De spraypomp na gebruik reinigen met water.
Vloeren met aanhechtende vervuiling. Eerst reinigen met Lecol Soap Naturel OH23. Na volledige droging Lecol WaxCare OH39 aanbrengen en opboenen.
Bij een gebruikte vloer die sterker vervuild is, kan de vloer eerst grondig gereinigd worden met Lecol Intense Cleaner OH27. Eventueel machinaal reinigen met behulp van een licht schurende pad (beige/groen). Na volledige droging Lecol WaxCare OH39 aanbrengen en opboenen.

Verbruik

Ca. 1 ltr per 50-100 m2.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lecol Wax Care OH39” te beoordelen