Lithofin Allex

19,95

Verwijdert gladde, groene aanslag van paden, terassen muren, gevels etc.

SKU: lithofin-allex Categorieën: , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Buiten worden natuur- en betonsteen oppervlakken relatief snel vuil. Op schaduwrijke plaatsen kan zich zelfs gladde aanslag vormen. Met Lithofin ALLEX kunnen alle stenen eenvoudig en moeiteloos worden gereinigd. Lithofin ALLEX is een met water te verdunnen concentraat voor universeel gebruik. Het is neutraal, chloor- en zuurvrij. Verwijdert al het vuil dat wordt veroorzaakt door planten en bomen evenals algemene verontreinigingen. Ook gladde, groene aanslagen worden verwijderd. De dieptewerking zorgt voor een preventief effect, dat een aantal maanden actief blijft.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Testen

Werkwijze

Lithofin ALLEX met water verdunnen (250ml op 10 liter water) en opbrengen d.m.v. spuiten, gieten, borstelen of schrobben. Niet naspoelen. Na een aantal dagen is het oppervlak van aanslag bevrijd. Resten kunnen met water afgespoeld worden of verdwijnen bij de volgende regenbui. Voor het aanbrengen is een gieter geschikt of beter nog een tuinspuit. Bij kleine oppervlakken is een bloemenspuit geschikt. Bij ernstige vervuiling behandeling herhalen en Lithofin ALLEX opschrobben.

Reinigen

, ,

Ruimte

Vloersoort

, , ,

Advies

Let op: Lithofin ALLEX is niet giftig voor planten, maar toch moet direct sproeicontact vermeden worden of met veel water afwassen.

Verbruik

Ca. 20 -50 m²/Liter bij het opbrengen met een gieter, ca. 150 m²/Liter bij het opbrengen met een tuinsproeier

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin Allex” te beoordelen