Lithofin Bero

16,60

LET OP: DIt product is alleen bedoeld voor de professionele verwerker!

Zuurhoudende steenreiniger met speciale roestbeschermende componenten, ontwikkeld voor langdurige werking.

SKU: lithofin-bero Categorieën: , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

De veelal in natuursteen aanwezige ijzersporen kunnen door weersinvloeden of door een behandeling met steenreinigers oxideren met het gevolg, dat de steen verkleurt en er roestvlekken ontstaan. Voor het verwijderen van de in veel gevallen storende verkleuringen is Lithofin BERO uitstekend geschikt. Lithofin BERO werkt op roest in en zet dit in een onschadelijke vorm om. Daarom worden roest en alle roestverkleuringen duurzaam verwijderd, of deze nu van een natuurlijk ijzergehalte of van de bewerking afkomstig zijn. Verder worden cementsluier, slijpstof en verontreinigingen van overeenkomstige aard verwijderd.

Extra informatie

Weight1 kg
Testen

Werkwijze

Afhankelijk van de soort en de graad van verontreiniging Lithofin BERO met water verdund opbrengen en gelijkmatig verdelen. Na een inwerktijd van ca. 4-8 uur met water afspoelen. Bij zeer hardnekkige roestvlekken kan dit proces na enkele dagen worden herhaald. Tijdens het reinigen moet de steen tegen water worden beschermd.

Reinigen

,

Bescherm (impregneer) met of zonder:
Onderhouden
Ruimte
Vloersoort

, ,

Advies

Het is noodzakelijk om op een onopvallende plaats eerst een proefvlakje te behandelen. Lithofin BERO mag niet op gepolijst of fijngeslepen marmer, kalksteen, betonsteen en andere zuurgevoelige steensoorten worden toegepast. Geëloxeerd materiaal, zink en andere zuurgevoelige materialen worden aangetast.
Bij sommige soorten natuursteen kan de kleur donkerder worden, wat na enige tijd echter weer belangrijk minder wordt. Toch moet steeds het gehele oppervlak worden behandeld. Voor sporadische en oppervlakkige vlekken adviseren wij Lithofin MN Cementsluierverwijderaar.

Verbruik

Ca. 7-15 m²/liter afhankelijk van de oppervlak.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin Bero” te beoordelen