Lithofin Care Kit voor composiet

47,20

Lithofin Care Kit voor Composiet is een startset voor Composiet en bevat 125ml MN Protector voor Composiet en 500ml MN Easy Clean. Inclusief doekje, sproeikop en informatie. Deze Care Kit voor Composiet zit in een handig plastic koffertje.

SKU: Lithofin-Care-Kit-Voor-Composiet Categorieën: , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Complete onderhoudsset voor keukenbladen in steen. Een assortiment voor het correct behandelen van keuken aanrechtbladen, tafels,badkamers e.a. natuursteen oppervlakken. Er zijn verschillende kits verkrijgbaar met 2 of 3 op elkaar afgestemde producten voor de toepassing op graniet, composiet,kalksteen of keramiek. In deze handige koffer voor composiet bevinden zich de volgende producten: 125ml MN Protector voor Composiet 500ml MN Easy Clean Inclusief doekje, sproeikop en informatie.

Extra informatie

Weight1.5 kg
Testen

Werkwijze
Reinig:
Beschermen

Onderhouden
Ruimte

, ,

Vloersoort

,

Advies

Lithofin MN Easy-Clean :
over het gehele oppervlak sproeien. Na een korte inwerking het oppervlak met een schoonmaakdoekje afvegen. Eventueel met een droge doek navegen. Belangrijk: Niet op hete oppervlakken sproeien.
Opmerking: Voor sterke verontreinigingen adviseren wij Lithofn MN Vuiloplosser.

Litohfin Protector voor composiet:
aanbrengen met pluisvrije katoenen doek of kwast.Gebruiksklaar, zonder glans, met langdurige werking, bevat geen oplosmiddelen.

Verbruik

easy clean max. ca. 20m² per fles.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin Care Kit voor composiet” te beoordelen