Lithofin KF Impregnering

29,95

Voor de eerste behandeling van een nieuwe vloer. in het bijzonder bij gepolijste oppervlakken. Beschermt tegen vlekken en vervuiling.

Voorheen Lithofin FZ Intensiefrieniger

SKU: Lithofin-kf-impregnering Categorieën: , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Voorheen Lithofin FZ Impregnering p>Een Speciaal product voor fijn verglaasde tegels. Voor de eerste behandeling van een nieuwe vloer in het bijzonder voor gepolijste oppervlakken. Voor aan vlekken blootgestelde vloeren zoals in werkplaatsen, keukens, kantines enz. De water- en olie-afstotende werking beschermt in hoge mate tegen vlekken en vervuiling en verlicht de onderhoudsverzorging. Oplosmiddelvrije, direct verwerkbarespeciale impregnering met hoogwaardige olie- envochtwerende werkzame stoffen.

– Gebruiksklaar.
– Bevat geen oplosmiddelen.
– Onzichtbaar, vormt geen lagen.

Extra informatie

Weight1 kg
Testen

Werkwijze

De oppervlakken en de voegen moeten volledig opgedroogd, schoon en vlekvrij zijn.Liefst uitsluitend deeloppervlakken tot ca. 20 m² bewerken. Fles licht schudden vóór gebruik. Een dunne, aaneengesloten film opbrengen met lamsveltrekker, penseel, rol of spons. Voor een zo gelijkmatig mogelijke verdeling zorgen door verschillende keren uit te vegen. Laat het eventueel resterende overschot niet opdrogen, maar na ca. 10-20 minuten met een rubberen trekker en/of droge doek afvegen zonder restanten. Opreeds droge plaatsen een doek met product bevochtigen en overschot wegwrijven. Oppervlakken onmiddellijk met strijklicht controleren op resten die na uitharding niet meer te verwijderen zijn. Voor grotere oppervlakken kan men Lithofin FZ impregnering ook met een tuinspuit opsproeien en onmiddellijk met een spons gelijkmatig verdelen. Productresten verwijdert men liefst met een machine met één schijf met een absorberend voorzetstuk.
Verwerkingstemperatuur: +10 tot +25 °C.
Droogtijd: vloerbedekkingen zijn binnen 2 uur beloopbaar, volledig werkzaam na ca. 24 – 48 uur.
 

Reinig:
Beschermen

Onderhouden
Ruimte

Vloersoort

, ,

Advies

Op het oppervlak zichtbaar product mag niet opdrogen; onmiddellijk zorgvuldig afvegen.
Bij nalatende werkzaamheid kan het oppervlak opnieuw worden behandeld. Voor regelmatige verzorging voor onderhoud adviseren wij Lithofin KF Onderhoudsreiniger.

Verbruik

ca. 50 m²/liter, afhankelijk van absorptievermogen van de ondergrond.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin KF Impregnering” te beoordelen