Lithofin KF Sanitairreiniger

13,20

Voor het reinigen en onderhouden van natte keramische ruimtes.

SKU: lithofin-kf-sanitairreiniger Categorieën: , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Een speciaal product voor keramiek, tegels en sanitair. Lithofin KF Sanitair reiniger is een concentraat dat een mengsel van speciale zuren en hoogwaardige reinigende werkstoffen bevat. Voor de regelmatige onderhoudsverzorging in natte ruimtes, voor glans en hygiënische reinheid. lost kalk- en vuil afzettingen, watersteen, zeep- en vetresten, roest, urineaanslag op, zodat ze met water afgespoeld kunnen worden. Reinigt chroom, keramiek, roestvrij staal enz. Niet voor zuurgevoelige oppervlakken.
– Concentraat.
– Zuurhoudend.
– Aangename geur.

Extra informatie

Weight1 kg
Testen

Werkwijze

Afhankelijk van het vuil tot 1: 15 met water verdunnen, met borstel of spons opbrengen. Bij kleinere oppervlakken is een scheutje op een vochtige spons voldoende. Kort laten werken en met water goed afspoelen. Hardnekkige resten en korsten met Lithofin KF Sanitair reiniger puur behandelen.

Reinigen

, , , , ,

Bescherm (impregneer) met of zonder:
Onderhouden

,

Ruimte

, , ,

Vloersoort

,

Advies

Niet geschikt voor zuurgevoelige oppervlakken zoals gepolijst marmer, emaille, eloxaal, sommige (decor-) tegels enz. In geval van twijfel uitproberen op een onopvallende plaats.

Verbruik

Ca. 10-20m² per liter afhankelijk van de aard en het type vervuiling. Voor het regelmatig onderhoud tot ca. 100 m² per liter.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin KF Sanitairreiniger” te beoordelen