Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

13,20

Voor het verwijderen van cementsluiers van nieuwe vloeren. Geschikt voor graniet, gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk.

SKU: lithofin-mn-cementsluierverwijderaar Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar voor natuur- en betonsiersteen. Een zeer actief reinigingsmiddel met een afgestemde combinatie van verschillende zuren en roestwerende componenten. Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Werkt ook roestwerend bij hard ijzerhoudend gesteente.

Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz. Alle zuurbestendige natuursteensoorten kunnen gereinigd worden met Lithofin MN Cementsluierverwijderaar zoals. bv graniet, gneiss, kwartsiet alsook ruwe betonsteen.
– Concentraat.
– Zeer actief.
– Zuurhoudend.
– Geurarm.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Testen

Werkwijze

Afhankelijk van de mate van vervuiling Lithofin MN Cementsluierverwijderaar puur of 1:10 verdund gelijkmatig met borstel opbrengen. Na een paar minuten boenen, niet laten indrogen en volledig afspoelen met water. Indien nodig behandeling herhalen. Advies: Bij zeer hardnekkige, steeds terugkomende roestverkleuringen dient een nabehandeling met Lithofin BERO te volgen.

Reinigen

, , , ,

Onderhouden

Ruimte

Vloersoort

, , ,

Advies

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is niet geschikt voor gepolijste en geslepen oppervlakken bij kalksteen, marmer, blauwe hardsteen, sierbetonsteen, terrazzo en soortgelijke voor zuur gevoelige oppervlakken. In twijfel gevallen op een onopvallende plaats uitproberen. Voor zuur gevoelige oppervlakken en delen zoals eloxal, gelazuurd hout, chroom, marmer enz. beschermen tegen spetters.

Zuurhoudende reinigers kunnen in bepaalde gevallen dampen ontwikkelen, die op gevoelige oppervlakken kunnen inwerken. Het is daarom aanbevolen om steeds goed met water na te spoelen en ook ná de verwerking voldoende te luchten.

Verbruik

Ca. 30-50 m²/L afhankelijk van vervuiling en ondergrond. Bij gepolijste oppervlakken tot ca. 50m² /liter.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MN Cementsluierverwijderaar” te beoordelen