Lithofin MN Glansfilm

17,89

Zorgt voor een glanzende deklaag, die kleur en glans van het oppervlak verfrist.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lithofin MN Glansfilm vormt een glanzende deklaag, die kleur en glans verfrist. Zorgt voor glans en voor bescherming van gepolijste marmeren en granieten vloeren. Zowel voor de eerste behandeling van nieuwe ruwe oppervlakken, als voor de periodieke verzorging voor dof geworden resp. afgesleten vloeren.

– Concentraat.
– Alleen voor binnen.
– Bevat geen oplosmiddelen, op waterbasis.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Testen

Werkwijze

De te behandelen oppervlakken en het gereedschap moeten schoon en droog zijn. Lithofin MN Glansfilm bij een eerste behandeling in de verhouding 1:5 verdunnen met water en gelijkmatig met schone doek, spons, mop, o.i.d. aanbrengen en ca. 30-40 minuten laten drogen. De ontstane glans kan door machinaal of met de hand te boenen (polijsten) versterkt worden. Zuigende of doffe oppervlakken kunnen onverdund worden behandeld. Om de glans op te halen kan af en toe een scheutje Lithofin MN Glansfilm door het dweilwater gemengd worden (1 kopje op 10 l).
Tijdens het drogen de vloer niet betreden. Bij zeer veel belopen vloeren moet de behandeling naar behoefte herhaald worden. Reiniging met Lithofin MN Vuiloplosser is van tijd tot tijd noodzakelijk. We raden u aan het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen.

Beschermen

Ruimte

Vloersoort

, ,

Advies

Tijdens het drogen de vloer niet betreden. Bij zwaar belopen vloeren moet de behandeling naar behoefte herhaald worden. Reiniging met Lithofin MN Vuiloplosser is van tijd tot tijd noodzakelijk. We raden u aan het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen.

Verbruik

Ca. 20 m²/L, ca. 200 m²/L bij verwerking in het dweilwater.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MN Glansfilm” te beoordelen