Lithofin MN Kleurverdieper W

24,95

Gebruiksklare impregnatie op waterbasis met speciale kleurverdiepende componenten.

SKU: lithofin-mn-kleurverdieper-w Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Gebruiksklare impregnatie op waterbasis met speciale kleurverdiepende componenten, gedeeltelijk op basis van regeneratieve resp. natuurlijke grondstoffen. Vrij van schadelijke dampen en vervelende geuren. Voor poreuze natuur- en betonsteen zoals graniet, gneis, porfier, marmer, kalksteen, lei, Solnhofener natuur- en kunststeen met een ruw oppervlak e.d. Versterkt de natuurlijke kleurstructuur en verfraait het uitzicht. Beschermt tegen vochtige vervuiling. Lithofin MN Kleurverdieper >W< dringt het oppervlak binnen en hardt uit in de poriën. De oppervlakken gaan er Intensiever uit zien in kleur en frisser in uitstraling, zonder glansvorming.
– Gebruiksklaar.
– Zowel voor binnen als buiten.
– Zonder glans.
– Bevat geen oplosmiddelen, op waterbasis.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Testen

Werkwijze

De ondergrond dient absorberend, schoon, vlekvrij en uitgedroogd te zijn. Het aanleggen van een proefvlak wordt aanbevolen. Schudden voor gebruik. Lithofin MN Kleurverdieper >W< onverdund en gelijkmatig kruisgewijs („liggende acht”) aanbrengen. Op een sterk absorberende ondergrond kan de kleurverdieper onmiddelijk een tweede keer worden aangebracht. Er kan glans ontstaan op zwak absorberende vlakken als de kleurverdieper intensief wordt aangebracht. Deze glans verdwijnt als het oppervlak (onverdund) wordt gereinigd met Lithofin MN Vuiloplosser.

Beschermen

Ruimte

,

Vloersoort

, , , , , , ,

Advies

Slechts volledig uitgedroogde oppervlakken behandelen. (Droogtijden bij nieuw gelegde vlakken: tot 8 weken, anders bv. na de regen of na de reiniging: enkele dagen.) Niet absorberende oppervlakken bv. gebrand materiaal zoals klinkers, keramiek, composietsteen met harsen, alsmede vers beton of verse chape e.d. kunnen niet worden behandeld. Kan niet verneveld worden. Glas, gepolijste vlakken, hout- en lakvlakken, kunststoffen en andere gevoelige vlakken beschermen tegen spatten. Niet in de volle zon en niet met oppervlaktetemperaturen onder de 10°C of boven de 25°C verwerken. De werkmateriaal met water reinigen.
We raden u aan om Lithofin VLEKSTOP >W

Verbruik

Ca. 1 liter per 10-12m²

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MN Kleurverdieper W” te beoordelen