Lithofin MN Kleurverdieper

24,95

Verbetert het uiterlijk van ruwe, poreuze, en sierbetonsteen.

SKU: mn-kleurverdieper Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren in ruwe, poreuze natuur- en sierbetonsteen. Lithofin MN Kleurverdieper verdiept kleur en structuur van de steen terwijl het oppervlak tegelijkertijd waterafstotend wordt. Geschikt voor alle soorten natuursteen, zoals bijvoorbeeld gevlamd graniet, gneis, porfier, gezaagd of gevlekt kalksteen, leisteen, Solnhofener natuursteenplaten, zandsteen, betonsteen, etc.

– Gebruiksklaar.
– Zowel voor binnen als buiten.
– Zonder glans.
– Ideaal voor sierbetontegels.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Lithofin MN Kleurverdieper wordt met een schone roller, borstel of kwast dun en gelijkmatig op een zuigende, schone en droge ondergrond aangebracht en moet intrekken. Bij een zeer sterk zuigende ondergrond kan het proces herhaald worden.
Let op: Niet zuigende, gepolijste of zeer fijn geslepen oppervlakken, zoals gebakken materiaal, klinkers, hardgebakken tegels, enz. kunnen niet met Lithofin MN Kleurverdieper behandeld worden.Glas, kunststoffen, oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen, e.d. moeten tegen spatten beschermd worden. Niet in de zon en niet bij temperaturen van boven 25oC verwerken.
Als er nog geen ervaring met het middel is opgedaan , moet er eest een proefvlakje gemaakt worden, dit kunt u het beste doen in een onopvallend hoekje.
Droogtijd: beloopbaar na ca. 30 minuten, volledige droging binnen de 24 uur

Verbruik

Ca. 7-15 m²/L, afhankelijk van de ondergrond.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MN Kleurverdieper” te beoordelen