Lithofin MN Politoer Vloeibaar

23,95

Geeft glans en bescherming, verzorgt alle gepolijste stenen oppervlakken en behoudt het mooie uiterlijk ervan.

SKU: lithofin-mn-politoer-vloeibaar Categorieën: , , , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Een speciaal product voor het periodiek opfrissen en polijsten van stenen oppervlakken, geeft glans en bescherming aan oppervlakken zoals: Alle fijn geslepen en gepolijste natuursteenvloeren zoals marmer, kalksteen, Solnhofener-natuursteen, travertin, leisteen, graniet etc., als ook betonsteen, agglomarmer en terrazzo. Ook geschikt voor de eerste behandeling van pas gelegde natuur- en betonsteenvloeren, vensterbanken, tafels enz.

– Gemakkelijk te polijsten.
– Bevat oplosmiddelen.
– Alleen voor binnen.

Extra informatie

Weight1 kg
Testen

Werkwijze

Schud de fles goed voor gebruik. Lithofin MN Politoer met een schone doek of vilt dun en gelijkmatig aanbrengen en laten indrogen. Daarna met een zachte linnen doek of polijstvilt machinaal of met de hand oppoetsen. Zuigende ondergronden indien nodig meerdere keren behandelen.
Let op: De te behandelen oppervlakken moeten goed droog zijn. Lithofin MN Politoer niet gebruiken onder de 15°C of boven de 25°C. Scherm oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen af. Lithofin MN Politoer is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Een voorwaarde voor een goed poetsresultaat zijn goed gepolijste oppervlakken. Bij streepvorming uitwrijven met staalwol of nylon-pad.
Tip: Producten die lagen vormen beïnvloeden de slipvastheid van een vloer, daarom is een test vooraf raadzaam. We raden u aan het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen. Lithofin MN Politoer kan met Lithofin MN Vuiloplosser of in hardnekkige gevallen met Lithofin LÖSEFIX worden verwijderd. Voor kleinere oppervlakken is Lithofin MN Politoer als crème verkrijgbaar.

Reinig:
Beschermen

,

Onderhouden

Ruimte

Vloersoort

, , , , , , , ,

Advies

De te behandelen oppervlakken moeten goed droog zijn. Lithofin MN Politoer niet gebruiken onder de 1 5°C of boven de 25°C. Scherm oppervlakken die gevoelig zij n voor oplosmiddelen af. Lithofin MN Politoer is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Een voorwaarde voor een goed poetsresultaat zijn goed gepolijste oppervlakken. Bij streepvorming uitwrijven met staalwol of nylonpad.
Producten die lagen vormen beïnvloeden de slipvastheid van een vloer, daarom is een test voor af raadzaam. We raden u aan het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen. Lithofin MN Politoer kan met Lithofin MN Vuiloplosser of in hardnekkige gevallen met Lithofin LÖSEFIX worden verwijderd. Voor kleinere oppervlakken is Lithofin MN Politoer als crème verkrijgbaar.

Verbruik

Ca. 10-20 ²/liter, afhankelijk van de ondergrond.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MN Politoer Vloeibaar” te beoordelen