Lithofin MURO

13,20

Verwijdert sterke cementsluiers, mortelresten, verweringen, hardnekkige vuillagen, enz. van alle zuurbestendige oppervlakken.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lithofin MURO is universeel te gebruiken na het leggen van de tegels, in de natuursteenbranche, voor het reinigen van gevels – praktisch overal waar tegels,
natuur- en sierbetonsteen moet worden gereinigd. Lithofin MURO wordt vooral buiten en op bouwplaatsen gebruikt.

Verwijdert zelfs sterke cementsluiers, mortelresten, verweringen, hardnekkige vuillagen, enz. van alle zuurbestendige oppervlakken. Het reinigingsmiddel voor nieuw gelegde en oude vloeren van tegels, natuur- en sierbeton.
– Concentraat.
– Extra sterk.
– Zeer actief.
– Zuurhoudend.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Testen

Werkwijze

Lithofin MURO wordt verdund tot 1:20, op de vooraf nat gemaakte oppervlakken opgebracht en na een korte inwerktijd afgespoeld met veel water.
Let op: Voor zuurgevoelige oppervlakken zoals email, chroom, zink, roestvrij staal, eloxal, gepolijst marmer, bepaalde decortegels enz. is Lithofin MURO niet geschikt. In geval van twijfel uitproberen op eenonopvallende plaats.
Bij het verwerken van grotere hoeveelheden kunnen gevoelige materialen aangetastworden door de dampen. Tijdens en na het verwerken dienen de ruimtes goed geventileerd te worden.

Reinigen

, , , ,

Onderhouden

Ruimte

,

Vloersoort

, , , , , , , , , ,

Advies

Lithofin MURO is niet geschikt voor gepolijste en fijngeslepen kalksteenoppervlakken. Bij ijzerhoudende natuursteensoorten (b.v. Serrizo) kan een gelige verkleuring (roest) optreden. Deze steensoorten dienen daarom alleen met Lithofin MN Cementsluierverwijderaar worden gereinigd, waarmee zich dit effect niet voordoet. Voor inpandig gebruik adviser en wij de mild geurende Lithofin KF Cementsluierverwijderaar, of voor natuursteen de speciale Lithofin MN Cementsluierverwijderaar.

Verbruik

Ca. 30-50 m²/liter.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Technische_informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MURO” te beoordelen