Lithofin VLEKSTOP W

33,95

Speciale impregnering op waterbasis dat natuur- en sierbetonsteen beschermt tegen vlekken.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Voor een vlekafstotend gemakkelijk onderhoud van vlekgevoelige oppervlakken zoals vloeren in keukens en eetkamers, alsmede voor tafels, aanrechtbladen e.d. De oppervlakken kunnen gepolijst, fijn geslepen of ruw zijn. Beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Geschikt voor veel soorten natuursteen zoals gepolijste en ruwe harde steensoorten, ruw en geslepen kalksteen en betonsteen, alsmede cotto, terracotta, zuigkrachtige, ongeglazuurde tegels enz. Het speciale product is een in water opgelost (>W<) impregneermiddel. Het is oplosmiddelvrij, klaar voor gebruik en bevat speciale zeer effectieve olie- en waterafstotende polymeren en additieven.

– Geurloos met langdurige werking.
– Zonder glans.
– Ideaal voor donkere steensoorten.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Testen

Werkwijze

De oppervlakken moeten volledig droog, schoon en vlekvrij zijn. Fles voor gebruik schudden. Met vachtwisser, kwast, roller of spons ruim en gelijkmatig aanbrengen. Bij gepolijste oppervlakken door meermaals afwissen voor een gelijkmatige verdeling zorgen. Lithofin Vlekstop >W< kan ook met een verstuiver gelijkmatig worden aangebracht en meteen met een spons worden verdeeld. Bij sterk zuigkrachtige oppervlakken moeten slechts kleine gedeelten worden behandeld. Plasjes en druppels moeten worden vermeden of moeten meteen worden afgeveegd. Op het oppervlak mogen geen productresten opdrogen, daarom een teveel vóór het drogen volledig afnemen. Hiertoe evt. een met Isopropanol bevochtigde doek gebruiken. Dit is bijzonder belangrijk bij een ongelijk zuigende ondergrond, omdat anders een ongewenste glansvorming kan optreden. Droogtijd: ca. 20-30 minuten, afhankelijk van de temperatuur en de ondergrond. Het product is binnen ca. 48 uur volledig uitgewerkt. In deze tijd het oppervlak niet met water of olie belasten.

Beschermen

,

Ruimte

,

Vloersoort

, , , , , ,

Advies

Bepaalde materialen kunnen door het impregneren donkerder uitkomen. Wij raden daarom steeds aan een proefvlak te maken. Spetters op hout, glas, PVC, gelakte oppervlakken, duurzaam elastische voegen meteen met een (vochtige) doek afvegen.
Bij een afnemende werking kan het oppervlak opnieuw worden behandeld, ook met oplosmiddel houdend Litho fin MN Vlekstop. Voor een regelmatig onderhoud adviseren wij Lithofin-onderhoudsproducten.

Verbruik

Zuigkrachtige ondergronden, b.v. zandsteen: vanaf ca. 7m²/liter.
Betonsteen ruw: ca.10m²/liter.
Gepolijst natuursteen: max. ca. 20m²/liter.

Brand

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin VLEKSTOP W” te beoordelen