monocoat Fumed

28,60

Rubio Monocoat Fumed werd speciaal ontwikkeld om snel en zonder schadelijke dampen een gerookt uiterlijk aan eikenhout (of andere looizuurhoudende houtsoorten) te geven.

SKU: Monocoat-Fumed Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Rubio Monocoat Fumed werd speciaal ontwikkeld om snel en zonder schadelijke dampen een gerookt uiterlijk aan eikenhout (of andere looizuurhoudende houtsoorten) te geven. RMC Fumed reageert op het looizuur die zich in het hout bevindt, en niet op het spint. Met dit product kunnen unieke effecten verkregen worden. Dit product geeft geen ammoniakgeur af. RMC Fumed kan zowel manueel als industrieel aangebracht worden. Variaties in het eindresultaat van de afwerking – volgens afkomst, looizuurgehalte en kwaliteit van het hout – zijn niet uit te sluiten. RMC Fumed wordt steeds toegepast in combinatie met een afwerking uit het RMC Oil-gamma. Hierbij blijft een optimale moleculaire binding van het RMC-afwerkingsproduct met het hout gegarandeerd. SPECIFIEKE EIGENSCHAPPEN: – Geeft een ‘vergrijsd’ effect aan het hout. – Niet irriterend, geeft geen toxische dampen af. – Kan afgelengd worden met water indien de concentratie te hoog is.

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling
Werkwijze

– Schuur de planken tot het gewenste effect bereikt is.
– Verwijder het stof.
– Breng RMC Fumed gelijkmatig aan met behulp van een rol of borstel. Indien een egaal effect gewenst is: verzadig de oppervlakte volledig met het product.
– Laat het oppervlak volledig drogen (12 à 48 uur).
– Schuur het oppervlak lichtjes met een boenmachine voorzien van een beige pad.
– Verwijder opnieuw het stof.
– Werk af met een Rubo Monocoat Oil

Advies
Verbruik
Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “monocoat Fumed” te beoordelen