Osmo Intensiefreiniger

28,45

Intensiefreiniger voor alle houten vloeren die behandeld zijn met olie of olie-hardwax.

SKU: Osmo-Intensiefreiniger Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Speciaal reinigingsmiddel voor het intensief schoonmaken zonder te schuren. Ontwikkeld voor houten vloeren die zijn behandeld met Olie en Olie-Hardwax. Werk de vloer af met een nieuwe laag Hardwax-Olie of Onderhoudsolie.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Met de hand:
Gebruik voor het verwijderen van vlekken en voor een intensieve verzorging Osmo Onderhoudswas en Reinigingsmiddel met de vezeldoek uit ons assortiment. Bij regelmatig gebruik wordt het oppervlak meer bestand tegen nieuw vuil en slijtageverschijnselen. Zeer hardnekkige vlekken met Osmo Onderhoudswas en Reinigingsmiddel afwrijven.
Machinaal:
Verdeel enkele klodders op de vloer. Breng het middel met de boenmachine met witte pad op het oppervlak aan (ca. 2 theelepels per m2), verdeel de onderhoudswas en reinigingsmiddel gelijkmatig en wrijf het goed in. Meer glans ontstaat wanneer het gedroogde oppervlak vervolgens met witte pad wordt opgepoetst. (Voorbereiding reiniging, zie ook productinformatie Wis-Fix)
Let op: Breng een zeer dunne laag aan, anders kunnen voetsporen achterblijven. Draai in geval van streepvorming de pad om of gebruik een nieuwe pad, zie ook de beschrijving van FloorXcenter. Renovatie Door het aanbrengen van de hardwax (Carnauba- en Candelillawax) wordt de vloer opgefrist en de resistentie tegen vlekken en slijtagebestendigheid verbeterd. Bij wijze van onderhoud is het absoluut noodzakelijk om in de loop van de jaren de vloer ook de noodzakelijke oliedelen van de hardwax-olie terug te geven. Op bijzonder sterk belaste plaatsen (loopwegen enz.) op het schoongemaakte oppervlak opnieuw de Osmo Hardwax-olie aanbrengen. Tip: omdat de houtporiën door de eerste behandeling voldoende verzadigd zijn, raden wij het aan de vloer nog één keer licht te oliën.

Verbruik

Afhankelijk van de vervuiling, bij lichte vervuiling is 1 dopje op 5 liter water voldoende. bij te veel product kan de vloer gaan kleven, gebruik dus nooit te veel.

Brand

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Osmo Intensiefreiniger” te beoordelen