RigoStep Skylt 2KPU

43,25

Superieure 2K PU Multi Protector.

SKU: RigoSte-Skylt-2KPU Categorieën: , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Superieure 2K PU Multi Protector. Optimale slijt- en krasvastheid bij zeer intensieve belasting. Superieure bestendigheid tegen diverse chemicaliën, schoenstrepen en microkrasjes. Ultramat en Onderhoudsvriendelijk. Multi Protector: RigoStep SKYLT kan o.a. worden toegepast op parket-, planken-, kurk-,betonlook- en linoleumvloeren in normaal tot intensief belopen woonhuizen, kantoren, winkels en openbare gebouwen. Ook geschikt voor meubelen.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Gebruik:
Voeg de inhoud van de B component toe aan de bijbehorende A component (5% = 1 gewichtsdeel B op 19 gewichtsdelen A) en meng direct goed door. Wacht 10 minuten en giet door een zeef in een lakemmer alvorens te verwerken. Gelijkmatig in banen of vakken over de vloer verdelen. Verschillen in laagdikte vermijden. Het is belangrijk SKYLT vol op te zetten. Een volle laag geeft een betere benatting, vloeit optimaal uit en droogt minder snel aan, zodat er meer tijd is voor het uitrollen en het maken van nat-in-nat aansluitingen.
Schuren:
Voor het aanbrengen van de laatste laag het oppervlak zonodig lichtjes aanschuren. De vloer (en de werkruimte) vervolgens stofvrij maken.
Tussenschuren:
is niet nodig voor de hechting, maar beoogt het verkrijgen van een gladder resultaat. Op Ph-gevoelige houtsoorten eerst COLORWASH, SEAL of RAPID aanbrengen. Op kambala, afzelia en basralocus altijd als grondlaag KAMBALA PRIMER toepassen.
Gebruik op naturel kurk eerst kurklak Naturel en op wit- en lichtgekleurd kurk eerst BASE. – 3 x RigoStep SKYLT of eerst een RigoStep grondlaag en daarna 2 x RigoStep SKYLT – 1 à 2 x RigoStep SKYLT aanbrengen (ondergrond eerst reinigen met RigoStep STRIP) Bij aanbrengen van SKYLT op kant-en-klaar materiaal of een niet met RigoStep gelakte vloer het oppervlak i.h.a. eerst reinigen met STRIP in wat De ondergrond dient schoon en droog te zijn en vrij van was, vet en stof. Opwerking van houtvezels kan worden tegengegaan door het oppervlak te polijsten. Ook kan na het schuren met de wals het oppervlak worden afgenomen met een vochtige doek.
Achteraf:
Na droging het hout zoals gebruikelijk polijsten, daarna het oppervlak zorgvuldig stofvrij maken en direct de eerste (grond-) laag aanbrengen. SKYLT is gebruiksklaar. Niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig beïnvloed wordt.
Advies:
voor gebruik raden wij u aan eerst contact met ons op te nemen!

Brand

Verbruik

1 liter per 10 -12 m2.

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “RigoStep Skylt 2KPU” te beoordelen