Wakol Kwartzand S28

47,95

Wakol S28 is speciaal geschikt voor het instrooien van reactielijmen en reactie voorstrijkmiddelen (zoals Wakol PU280).

SKU: Wakol-Kwartszand-S28 Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Wakol S28 is gebroken en vuurgedroogd speciaal kwartszand met onregelmatige korrel in een korrelgradatie van 0,2 tot 0,8 mm.

16KG

Extra informatie

Weight16 kg
Werkwijze

Wakol S28 in nog niet uitgeharde reactielijm of reactie voorstrijkmiddel instrooien. Niet geschikt voor dispersie voorstrijkmiddelen (zoals bijv. Wakol D3040) alsmede dispersielijmen. Men dient zoveel zand in te strooien wat het voorstrijkmiddel kan opnemen (vol en genoeg instrooien). Er dient een zanderig oppervlak te ontstaan. Wakol S28 omhoog gooien, zodat het gelijkmatig verdeeld wordt over het oppervlak. Na volledige uitharding van de reactielijm of reactie voorstrijkmiddel dient het overtollige zand en niet ingebonden zand middels veger (bezem) te worden afgenomen. Aansluitend het oppervlak goed stofzuigen.

Advies

Bovengenoemde aanwijzingen kunnen slechts als algemene richtlijnen dienen, aangezien de verscheidenheid aan arbeidsvoorwaarden en het grote aantal materialen dat zich op de markt bevindt, buiten onze invloedssfeer vallen. In geval van twijfel zouden wij u daarom willen aanraden eerst een proefstukje te verlijmen.

Brand

Verbruik

Ca. 500 – 1000 gram/m², afhankelijk van de vlakheid van de ondergrond.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wakol Kwartzand S28” te beoordelen