Wakol PU225 Parketlijm 2K

57,50

Twee componenten reactielijm zonder oplosmiddelen voor de stootvaste verlijming.

SKU: Wakol-pu225-Partketlijk-2K Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Twee componenten reactielijm zonder oplosmiddelen voor de stootvaste verlijming van 10 mm massief-, tapis-, mozaïek-, hoogkantlamellen- en kant-en-klaar parket. Eveneens te gebruiken voor exotenparket en kopshout op poreuze en niet-poreuze ondergronden. Geschikt voor de verlijming van 22 mm massief parket (dikke stroken en brede delen) alleen op houten tussenvloeren (spaanplaat, mozaïek etc.) in combinatie met blindekrammen.

Productvoordelen:

  • Bureaurolstoelvast
  • Licht verwerkbaar
  • Universeel toepasbaar, zowel voor zuigende als niet zuigende ondervloeren
  • Geheel oplosbaar
  • Zeer emissiearm
  • Geschikt op vloerverwarming constructies

Extra informatie

Weight7 kg
Werkwijze

De inhoud van de verpakking van de verharder in de lijmverpakking uit laten lopen en beide componenten met een geschikt mixapparaat minstens 3 minuten lang intensief mengen tot er een homogene kleur ontstaat en er geen slierten meer zichtbaar zijn. De lijm wordt gelijkmatig met een getande lijmkam aangebracht, waarbij lijmopeenhopingen vermeden moeten worden. Parket direct inschuiven en goed aandrukken. Op een goede lijmoverdracht aan de achterkant van het hout letten. De gelegde vloer mag binnen de eerste 4 – 6 uur niet betreden worden. Schuren en afwerken van het parket kan na volledige afbinding worden uitgevoerd, dit is bij genormaliseerde klimatologische omstandigheden na 24 uur. Gereedschap direct na gebruik met WAKOL RT 5960 Reinigungsdoeken schoonmaken. Na afbinding kan de WAKOL PU 225 Parketlijm alleen nog mechanisch verwijderd worden.

Advies

-Open tijd: ca. 50 minuten
-Potlife:ca. 35 – 40 minuten
-Afbindtijd: ca. 24 – 48 uur
-Oppervlaktebehandeling: na tenminste 24 uur.
 
De lijm niet onder +15 °C en boven een relatieve luchtvochtigheid van 65 % verwerking. Bij koud weer parket en lijm tijdig laten acclimatiseren in de ruimte waar gewerkt gaat worden. Alle gegevens zijn gebaseerd op ca. 20 °C en 65 % relatieve luchtvochtigheid. Massief parket mag de dikte/breedte verhouding van 1:5 niet overschrijden. In de scheepsbouw alleen inzetten met een maximaal verbruik tot 1400 g/m².

Brand

Verbruik

-800 – 1000 g/m² Mosaik- en kleinformaat kant en klaar parket.
– 700 – 900 g/m² Groot formaat kant en klaar parket en laminaat.
– 1000 – 1200 g/m² 10 mm massief parket, hoogkantlamellen parket, dikke stroken parket, klein formaat kant en klaar parket en kopshout.
– 1100 – 1300 g/m² Groot formaat dikke stroken, kant en klaar parket, massieve delen.
– 1400 – 1500 g/m² Groot formaat massieve delen.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Wakol PU225 Parketlijm 2K” te beoordelen