Woca drijfhoutloog

39,95

Geeft hout een verweerd aspect.

SKU: woca-drijfhoutloog Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Het product is vooral geschikt voor eiken hout. Dankzij de Drijfhoutloog krijgt het hout een 2- dimensionaal design. Nadien moet het oppervlak behandeld worden met één van de WOCA binnenoliën.

  • Het product is op waterbasis
  • Beschikbaar in Wit en Grijs.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_woca

,

Gecertificeerd
Werkwijze

Draag geschikte, tegen loogbestendige handschoenen en een veiligheidsbril!
1. Het oppervlak moet lichtjes geschuurd worden, volledig schoon en droog zijn. We raden een uniforme schuurbeurt aan met gaasschuurschijf of pro disk 100 – 120. Opgelet, zorg ervoor dat het schuurwerk, zoveel als mogelijk, net voor de loogbehandeling plaatsvindt.
2. Schud de bus grondig voor gebruik, en giet de loog in een verfbakje of emmer. Zorg ervoor dat alle pigmenten zijn vermengd in het product. Tijdens het gebruik, de loog regelmatig omroeren.
3. Breng de loog rijkelijk en gelijkmatig aan met een loogbestendige kwast of rol in de lengterichting van de planken en voorkom aanzetten, breng minimaal 1 liter aan op 10m².Verticale oppervlakken van onder naar boven bewerken.
4. In de regel is het oppervlak droog na 24uur bij 20°C. Na volledige droging worden de opstaande vezels verwijderd door het oppervlak machinaal op te wrijven met lichtschurende groene (8mm) of paarse pad. Nadien het oppervlak goed stofzuigen.
Eindafwerking met één van de bekende WOCA binnenoliën.

Brand

Verbruik

8-10 m2/l.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca drijfhoutloog” te beoordelen