Woca houtloog

39,95

Voor het bleken van nieuw of geschuurd hout. Voor massieve en lamelvloeren. Geschikt voor alle houtsoorten.

Verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.

SKU: woca-houtloog Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Houtloog wit geeft het hout een lichte uitstraling, houtloog grijs een vergrijsde uitstraling. Houtloog houdt vergeling door zonlicht tegen. Verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs.

WOCA Houtloog bleekt het hout en zorgt ervoor dat het hout niet vergeelt. Om het gewenste resultaat te verkrijgen, raden we aan om de loog te testen op een onopvallende plaats voordat het gehele oppervlak wordt bewerkt.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_woca

,

Gecertificeerd
Werkwijze

1. Zorg ervoor dat het hout egaal geschuurd is (eindkorrel gaasschijf 100 of handschuurpapier 120) en verwijder alle stof. Eventueel reinigen met vochtige doek met Intensiefreiniger en water (verhouding 1:40). Het oppervlak moet volledig schoon en droog zijn voordat u de loog aanbrengt.
2. Schud de flacon grondig. Giet de loog in een plastic emmer zodat er geen afzetting achter- blijft op de bodem van de flacon. Roer de loog regelmatig tijdens het gebruik.
3. Breng de onverdunde loog aan met een loogbestendige kwast of roller, in gelijke lagen in de richting van de nerven van het hout. Werk op verticale oppervlakken van boven naar onder.
4. Gebruik ten minste 1 liter loog voor 10 m 2 .
5. Reinig werktuigen met water.
6. Laat het oppervlak ten minste 8 uur drogen bij 20°C (het hout moet volledig droog zijn).
7. Polijst het behandelde oppervlak met een bruine of groene pad, om opstaande vezels en overtollig pigment los te maken. Verwijder overtollige resten met een stofzuiger

Brand

Verbruik

Verbruik: 8-10 m2/l afhankelijk van de houtsoort.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca houtloog” te beoordelen