Woca No1 Reinigingzeep voor lak

29,75

Kwaliteitszeep special een enkel voor gelakte en geverfde vloeren.

SKU: Woca-no1-Reinigingszeep-voor-lak Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

No1 Reinigingszeep voor lak is een kwaliteitszeep, gebaseerd op oppervlakteactieve stoffen. De zeep reinigt effectief en is ideaalvoor het schoonmaken van alle gelakte en geverfde oppervlakken, maar ook voor nietabsorberende oppervlakken zoals tegels, PVC, laminaat, etc. No1 Reinigingszeep voor lak is zeer geschikt voor oppervlakken die frequent gereinigd moeten worden, omdat het geen film achterlaat.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Gecertificeerd
Werkwijze

1 Voor regelmatig onderhoud: gebruik 3 doppen zeep op 10 liter water.
2 Reinig de vloer met een goed uitgewrongen mop of klassieke dweil. Wij adviseren om bij sterk vervuilde vloeren met twee emmers te werken, een met schoon water om de dweil of mop in uit te wringen en een met de zeepoplossing.
3 Het is belangrijk om geen water op het oppervlak achter te laten na het reinigen.
4 Extreem vervuilde vloeren/hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden met No1 Intensiefreiniger of WOCA Super Ontvlekker. Doe altijd een proefstuk om na te gaan of er een goede hechting is tussen het oppervlak en het product. Vloeroptimal is niet verantwoordelijk voor foutief gebruik, schade of letsels als gevolg van het niet correct opvolgen van de juiste toepassingsvoorschriften.

Brand

Verbruik

80-100 m2/l.

Inhoudsmaat

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca No1 Reinigingzeep voor lak” te beoordelen