Woca No1 lak

95,45

Deze lak geeft een matte uitstraling, te gebruiken met Woca NO1 verharder.

SKU: WoCa-NO1-lak Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

No1 Lak voor houten vloeren is een superieure tweecomponenten lak speciaal ontwikkeld voor het aflakken van onbehandelde houten vloeren vervaardigd uit lichte houtsoorten. De lak is gebaseerd op de ontwikkeling van een nieuw polyurethaan bindmiddel en de afwerking zorgt voor een opmerkelijk, uniek en zacht effect dit in combinatie met een neutrale / onzichtbare afwerking die aanvoelt en er uitziet als onbehandeld hout. Een No1 lak-afwerking zorgt voor een zijdezacht, ademend, flexibel en zelf-matterende afwerking die de slijtage van de lakvloer op een unieke manier verminderd. Let op! Het B-component dient los besteld te worden!

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Gecertificeerd
Werkwijze

Reinig het oppervlak met No1 Intensiefreiniger.
Laat de vloer volledig drogen.
Schud de flacon krachtig.
De verharder toevoegen aan de lak in een mengverhouding van 50 ml op 2,5 liter lak. Een volledige dop bevat 10 ml. Het is heel belangrijk dat de verharder en lak goed worden gemengd. De verharder wordt toegevoegd in de bus lak en goed opgeschud. Liever niet alleen roeren omdat het product dan minder goed mengt!Laat het mengsel gedurende 10 minuten staan, zodat de verharder kan reageren met de lak.
Breng de No1 Lak voor houten vloeren onverdund aan met lakroller of kwast.
De lak is droog na ongeveer 90 minuten en is schuurbaar na 12 uur.
Het oppervlak licht opschuren (bordeaux-rode SPP pad) en goed stofzuigen.
Breng nog 2 extra lagen No1 Lak voor houten vloeren aan met een tussendroogtijd van 2 uur.
Advies: Het is belangrijk voor zowel het hout als de lak een omgevingstemperatuur van minstens 20°C te hebben. Zorg voor voldoende ventilatie. Terugplaatsen van meubelen ten vroegste 24 uur na de laatste laklaag. De afgewerkte vloer is volledig slijt –en krasvast na ongeveer 8 dagen (terugplaatsen karpetten/tapijten, etc.). Doe altijd een proefstuk om na te gaan of er een goede hechting is tussen het oppervlak en de lak.

Brand

Verbruik

Ca. 8-12 m²/liter/laag. Let op u dient 3 lagen aan te brengen.

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca No1 lak” te beoordelen