Woca No1 Onderhoudsolie

59,45

Nieuwe Lijn van Woca Met de speciale Onderhoudsolie voor alle geoliede vloeren en meubels.

SKU: Woca-no1-Onderhodudsolie Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

No1 Onderhoudsolie kan worden gebruikt voor het onderhoud van alle geoliede vloeren. De olie geeft het hout een prachtige warme gloed en beschermt het hout tegen slijtage en krassen, waardoor de levensduur verlengd wordt. No1 Onderhoudsolie kan zowel handmatig als machinaal aangebracht worden. Temperatuur van product, ruimte en vloer moet tussen 15°C-30°C liggen.Zorg altijd voor goede ventilatie tijdens het aanbrengen en het uitharden.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Gecertificeerd
Werkwijze

1 Reinig de vloer met No1 Intensiefreiniger, 125 ml op 5 l lauwwater (1 dop = 100 ml). Laat de vloer gedurende minstens 8 uur drogen. De vloer moet volledig droog zijn.
2 De flacon grondig schudden.
3 Breng ongeveer 1 dl olie per 4 m2 aan met een pad, een verfroller of een katoenen doek of gebruik een éénschijfsmachine voor grote oppervlakken.
4 Het is belangrijk dat de No1 Onderhoudsolie zorgvuldig in het hout gewreven wordt. Blijf wrijven tot het hout verzadigd lijkt en het oppervlak er gelijkmatig uitziet.
5 De vloer met schone, droge katoenen doeken droogwrijven, alvorens het volgende af te werken vloeroppervlak te behandelen. De vloer mag er niet nat uitzien en na het droogwrijven mag er geen overtollige olie achterblijven op het oppervlak.
6 Werk stapsgewijs verder tot de hele vloer afgewerkt is.
7 Wanneer een éénschijfsmachine gebruikt wordt, zal de vloer na ca. 4 uur bij 20°C voorverhard zijn en mag hij voorzichtig in gebruik genomen worden. Een handmatig ingewreven vloer mag na 24 uur in gebruik genomen worden. Stel de vloer niet bloot aan water tijdens de verhardingstijd.
8 De vloer moet gereinigd worden met No1 Zeep voor olievloeren, welke een beschermende laag in het oppervlak achterlaat. Opnieuw oliën indien noodzakelijk.
9 Reinig het gereedschap met WOCA Olieverdunner.
Gevaar voor zelfontbranding: Gezien het gevaar voor zelfontbranding, schuurstof en doeken die met olie doordrenkt zijn, met water doordrenken. Na gebruik in een goed gesloten container opbergen en afvoeren.

Brand

Verbruik

40-50 m2/l.

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca No1 Onderhoudsolie” te beoordelen