Woca Oil Care

21,45

Voor het opfrissen van alle oxidatief geoliede houtoppervlakken en het reguliere onderhoud van geoliede vloeren.

Verkrijgbaar in de kleuren naturel en wit.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

WOCA Oil Care is een onderhoudsolie op waterbasis voor het opfrissen van alle oxidatief geoliede houtoppervlakken en het reguliere onderhoud van geoliede vloeren. WOCA Oil care is oplosmiddelvrij en kan zowel handmatig als machinaal zeer eenvoudig aangebracht en uitgepoetst worden met een doek of pad. Voor het gebruik van de Oil Care moet het oppervlak eerst gereinigd worden met WOCA Intensiefreiniger.

Oil Care voorziet het hout van een extra slijtvaste bescherming bovenin de poriën. Tegelijkertijd krijgt het hout de ideale afwerking, waarbij de houtnerf en kleur geaccentueerd worden.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Kleur_woca

,

Gecertificeerd

Werkwijze

1. Reinig het oppervlak met Intensiefreiniger, meng 125 ml in 5 liter lauw water. Laat de vloer minimaal 8 uur drogen. De vloer moet volledig droog zijn.
2. Schud de flacon grondig. Wrijf een dunne laag Oil Care in met een witte pad, een katoenen doek of gebruik een eenschijfsmachine voor grotere oppervlakken. Het is belangrijk dat de Oil Care zorgvuldig in het hout gewreven wordt. Blijf wrijven tot het oppervlak verzadigd en egaal lijkt. De vloer mag er niet nat uitzien en na het wrijven mag er geen overtollige olie achtergebleven zijn.
3. Behandel de vloer stapsgewijs in kleine gedeeltes en ga verder tot de de hele vloer behandeld is. Na 6-12 uur kan de vloer weer voorzichtig in gebruik genomen worden. Niet blootstellen aan water gedurende de uithardingstijd van 3-5 dagen.
Regelmatige reiniging met WOCA Natuurzeep.
Tussentijdse opfrissing met WOCA Olie Conditioner.
Indien nodig heroliën met WOCA Onderhoudsolie of Onderhoudspasta.

Brand

Verbruik

30-40 m2/l

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca Oil Care” te beoordelen